"Pontos" volt a szekszárdi zöld-fehér kirándulás

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 10., hétfő •
A Haladás VSE női kézilabda együttese a hosszú utazást követően óriási hátrányból állt fel.
Pontos volt a szekszárdi zöld-fehér kirándulás

Tegnap délután játszotta soron következő mérkőzését a másodosztályban vitézkedő Haladás VSE női kézilabda csapata.

Egészen Szekszárdig kellett utazniuk a szombathelyieknek vasárnap délután. A vasi kézilabda együttes céljának eléréséhez mindenképpen pontot, pontokat kellett szereznie ezen a találkozón. Ennek ellenére nem indult túl jól a zöld-fehérek szempontjából az összecsapás. A hosszú út és a pontatlanság miatt gyorsan hátrányba kerültek Hamar Zoltán tanítványai, akik bár próbálkoztak, a sok pontatlanság miatt nem sikerült befogniuk a házigazdákat. A vasiak edzője cserékkel és időkéréssel is igyekezett pozitív változást kicsikarni, hiába.

A szünet után egy teljesen más felfogásban játszó Haladás érkezett a pályára. Az első félidőben 17 gólt kapó szombathelyiek szigorított védekezésén és támadásban is egyre pontosabb befejezésekkel kezdték meg a felzárkózást. A közel 10 gólos különbséget végül sikerült ledolgozniuk a zöld-fehéreknek, de a győzelem sajnos ezúttal elmaradt. A döntetlennel egy pontot szerző Hali óriási lélekerőről tett tanúbizonyságot.

Hamar Zoltán vezetőedző: Nagyon jól játszottunk, bár az elején nehezen indult a mérkőzés, de a második félidőben parádésan játszottak a lányok. Sajnos be kell látnunk, hogy a hosszú utazásokat még nem tudjuk megfelelően kiheverni a mérkőzés kezdetéig.

Szekszárdi FGKC - Haladás VSE
28-28
(17-8)

Gólszerzők: Takács K. 8, Hegedüs D. 6, Freiberger I. 5, Sebestyén N. 3, Gerencsér Zs. 2, Szabó J. 2, Hrabovszky H. 1, Kaposvári A. 1

közösség

további frisss

lap tetejére