Petics Kristóf rendőrségi ügye miatt került lapátra - vajon ki lesz a helyettese?

Frisss • 2016. november 03., csütörtök •
Eldőlt, hogy ki lesz Puskás Peti csapatában?!
Petics Kristóf rendőrségi ügye miatt került lapátra - vajon ki lesz a helyettese?

Nagyon megosztó személyiségének köszönhetően szerették és utálták is a fiatal Petics Kristófot, aki nemcsak a színpadon alkotott emlékezeteset. Az X-faktor idei mezőny legmegosztóbb énekesnek tartották a mentorok és a közönség is oszotta ezt a véleményt. Az élő műsorba kerülésért nagy versengés folyt, mégis sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Kristófot viszi magával Puskás Peti. Az adást követően kommentelők százai voltak felháborodva, amiért rá esett a választás. 

Aztán bombaként robbant a hír, hogy Petics Kristóf időközben egy szórakozóhelyen verekedett össze valakivel, amiért rendőrségi eljárást folytatnak ellene. Erről tudomást szerezve a kreatív stáb - egyeztetve Puskás Petivel - úgy határoztak, hogy megválnak a balhés énekestől. Ebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy egy korábban elküldött versenyzővel egészítik ki a mezőnyt.

Egyébként igazán magyaros a történet, hiszen Kristóf lapátra kerülését követően rengetegen vették védőszárnyai alá a közösségi oldalon a szokatlan előadásiról elhíresült fiút. Azonban nincs mit tenni, hiszen a kizárás tényét nem bírálja felül a műsor kreatív producere. A rövid megbeszélést követően mindenki azt találgatta vajon ki kerül vissza a versenybe. Hiábavalónak bizonyultak a kérlelések és az ígérgetés, hiszen továbbra sem derült ki, hogy ki egészíti ki Puskás Peti csapatát.

A tegnapi sajtótájékoztatón sem kotyogtak ki semmit a producerek, de abban biztosak lehetünk, hogy szombaton meglepetésben lesz részünk. A kérdés csak annyi, hogy miért lepődik meg a sok X-faktor rajongó?!

közösség

további frisss

lap tetejére