Perl Zoltán ,,lesapkázta” Pau Gasolt!

Szita Róbert - Fotó: www.fiba.basketball.com • 2017. szeptember 08., péntek •
A szombathelyi sárga-feketék és a magyar válogatott irányító játékosa az EB-címvédő spanyolok ellen kiosztott egy sapkát, a ,,szenvedő fél” a világklasszis EB-pontrekorder center Pau Gasol volt.
Perl Zoltán ,,lesapkázta” Pau Gasolt!

ITT már megírtuk, hogy a spanyoloktól ugyan kikaptuk az EB csoportkörének utolsó meccsén, ám a csehek és a románok elleni győzelemmel sikerült kiharcolni a legjobb 16 közé jutást.

Az első félidőben egy emlékezetes momentum valószínűleg sokáig megmarad a kosárlabda-barátok emlékezetében. Történt ugyanis, hogy Perl szemtelenül leszerelte Pau Gasolt, aki meglepő szemekkel nézett a nála 21 cm-rel alacsonyabb szombathelyi után.

Láttam, hogy leválik és nem néz el a gyenge oldalra, így felugrottam és szereltem. Nekem kis túlzással vége lett itt a meccsnek, számomra hatalmas élmény volt ez. Lehet, hogy kicsit elrontottam a jubileumát – ezekkel a szavakkal elevenítette fel az emlékezetes pillanatot Perl Zoltán. 

Összességében jó meccset játszottunk, feljöttük 5 pontra is, tisztes helytállás, nagy élmény volt ez, ilyen játékosok ellen nem tudom, mikor játszom legközelebb. Remélem, hogy a nyolcaddöntőben is jó meccsélményt szerzünk majd – tette hozzá a fiatal szombathelyi kosaras. 

A mieink vasárnap a szerbekkel csatáznak majd a legjobb 8 közé jutásért. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére