Pénteken nyit a Tally Weijl is a Plázában

frisss.hu • 2015. december 14., hétfő •
Az üzletnyitási roham idei utolsó üzletében az utolsó simításokat végzik.
Pénteken nyit a Tally Weijl is a Plázában

Soha nem látott üzletnyitási boom indult pár hete Szombathelyen. A H&M Savaria Plázába költözését már tavasszal lehetett tudni, de azt akkor csak sejtettük, hogy más üzleteket is a Plázába vonz a svéd világhírű ruházati bolt. Ősszel már pontos listát is közölhettünk az új üzletekről, amelyek nem csak a Plázában, hanem a belvárosban, az Átrium Family Centerben és a Park Centerben nyílottak.

A leglátványosabb nap november 30-a volt, amikor a H&M-mel együtt jó pár másik üzlet is megnyitott. Decemberre még kettő újdonságot vártunk. A Daniel & Frere Sushi Grill Champagne időközben elindult, rendkívül finom és a városban máshol nem elérhető sushival és egyéb távol-keleti finomságokkal. Az idénre csupán egyetlen üzlet nyitása maradt hátra, és úgy néz ki, erre is csak péntekig kell várnunk. A svájci székhelyű női divatáruház a Tally Weijl üzletében jelenleg már az utolsó simításokat végzik, a terveknek megfelelően pénteken már fogadja is a minőségi, divatos ruhákra vágyó női vendégeket.

A lendület nem ér véget 2015-tel, januárban információink szerint a J.Press fehérnemű szaküzlet nyitása továbbra is várható.

közösség

további frisss

lap tetejére