Péntek 13. - Szerencse vagy rémálom?

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 13., péntek •
A baljós péntek tizenháromtól minden babonás fél. De lehet, hogy még a nem babonásaik is összerezzennek egy kicsit a naptár láttán. Nézd meg napi horoszkópunkat, hogy kiderüljön, van-e okod ma az aggodalomra!
Péntek 13. - Szerencse vagy rémálom?

Kos: Pénteken úgy érezheted, hogy a hét legelfoglaltabb napja köszöntött rád. Pedig könnyen lehet, hogy te valójában egy laza napra vágysz. Ma fontos, hogy ne egyedül akarj mindent megoldani, hanem hagyd, hogy mások is segítsenek neked. Az lenne a legegyszerűbb, ha ma egy lépést hátralépnél, és megnéznéd, hogy kik azok, akik a helyedre állnak.

Extra tipp péntek 13-ra: Egyszerűsíts! A bonyolult helyett mindig válaszd az egyszerűbbet.

Bika: Talán ma jössz rá arra, hogy kik is az igazán értékes barátaid, és kik azok, akik barátsága nem olyan mély, mint amilyen mélynek azt láttad eddig. Könnyen lehet, hogy pénteken olyanokkal válik szorosabbá a kapcsolatod, akikkel eddig lazulni látszott az, és persze olyanokkal válhat lazábbá, akik eddig nagyon is közel álltak hozzád.

Extra tipp péntek 13-ra: A mantrák és a pozitív gondolatok ma segítenek jobb eredményeket elérned.

Ikrek: Könnyen eshetsz ma abba a hibába, hogy mindenből kapkodást csinálsz. Lehet, hogy nem tudsz magadnak elég időt adni, ahhoz, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek? Érdemes lenen észben tartanod, hogy a rohanás nem szokott jó irányba vezetni. Pénteken szánj időt az elmélyülésre, és ne sürgess másokat sem. Hidd el, mindenkinek szüksége van egy kis lazításra.

Extra tipp péntek 13-ra: Ma a barátaid lesznek azok, akik jó kedvre derítenek, és megvédenek egy hibától is.

Rák: Pénteken tele vagy kérdésekkel, és egy darabig úgy tűnhet, hogy a válaszok képtelenek megérkezni hozzád. Mintha ma egész nap újabb és újabb kérdések bukkannának fel benned. Ma könnyen lehet, hogy minden munkád előtt újabb kérdést kell feltenned valakinek. Vigyázat, egy idő után nem kíváncsinak tartanak majd az emberek, hanem butának.

Extra tipp péntek 13-ra: Szánj időt a pihenésre! Egész héten túlhajtottad magadat, de ma pihenhetnél.

Oroszlán: Néha úgy érzed, hogy a ragyogó ötleteid nem találnak elég megfelelő fogadtatásra. Ez lehet a helyzet ma is. Pénteken (bármilyen babonás is legyél) igazán sziporkázó vagy, csak úgy szálldosnak körülötted a jobbnál jobb ötletek. De valahogy nincs, aki meghallgassa ezeket. Tudod mit? Ma ötletelj magadnak, és tervezz saját magad boldogulásához kreatív megoldásokat.

Extra tipp péntek 13-ra: Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy felhívj valakit, akit már régóta szeretnél megcsörgetni.

Szűz: Lendületre és nyitottságra is szükséged lesz pénteken. Úgy látszik, hogy valaki sokkal többet és sokkal gyorsabban szeretne, mint ahogyan az neked kényelmes lenne. Ne felejtsd el: Mindig lehet egyeztetni a vágyakat és az érdekeket egymással. A kommunikáció pont arra való, hogy az érdekütközésekből közös akaratot kovácsoljon.

Extra tipp péntek 13-ra: Ma dolgozz együtt az angyalokkal, ők mindenben segítenek téged!

Mérleg: Talán nem tudja mindenki a környezetedben, hogy egy valódi bohóc vagy. Olyan személy, aki mindent megtenne azért, hogy másokat felvidítson. De mi a helyzet a te vidámságoddal? Mi a helyzet a te mosolyoddal és nevetéseddel? Ezek vajon elég őszinték? Ma szánj arra is időt, hogy önmagadat vidítsd fel, és önmagadnak szerezz jó pillanatokat.

Extra tipp péntek 13-ra: Itt az ideje egy nagy beszélgetésnek valakivel, akire már régóta nincs időd!

Skorpió: Könnyen lehet, hogy péntekre egymásnak ellentmondó tervekkel készültél. Ez nem azért van, mert péntek tizenharmadika van, hanem azért, mert nem voltál elég átgondolt. Nyugalom, nem kell semmi mást sem tenned, csak kijavítanod ezt a kis szeleburdiságot. Minél hamarabb fésülöd össze a terveidet, annál jobb lesz a napod.

Extra tipp péntek 13-ra: Irány a jógaterem! Ma foglalkozz egy kicsit a tested és az elméd összehangolásával.

Nyilas: Pénteken sikerül időt szakítanod valamire, vagy valakire, amire, akire eredetileg nem tudtál volna. Ma fontos, hogy spontán módon alakuljon a napod, és az is, hogy merd elengedni a megszokott pénteki rutinodat. Azt azonban érdemes észben tartanod, hogy csak az igazán jó események, és az igazán jó fej emberek miatt érdemes változtatnod.

Extra tipp péntek 13-ra: Ma szükséged van a listákra, és a leírt tervekre, ezek nélkül könnyedén széteshetsz.

Bak: Pénteken mintha gyorsabban telne az idő, mint ahogyan azt megszoktad. Ennek az lehet a végeredménye, hogy folyamatos kapkodásban leszel a mai nap folyamán. A legjobb az lenne, ha ma lassítanál, és esetleg ki is szállnál egy kicsit a mókuskerékből. Minél inkább utol akarod érni magadat, annál zaklatottabb leszel a végére.

Extra tipp péntek 13-ra: Egy jó könyv, vagy egy jó mozifilm ma teljesen kikapcsol, és segít megnyugodnod is.

Vízöntő: Könnyen lehet, hogy a jövő túlzottan is leköti a figyelmedet és a gondolataidat ma. Mintha folyamatosan aggódnál valamin. Mintha folyamatosan olyasmiken aggódnál, amelyekről nem is tudhatod biztosan, hogy megtörténnek-e vagy sem, illetve, hogy hogyan történnek meg, vagy hogyan sem. Itt lenne az ideje elengedni ezt az aggódást.

Extra tipp péntek 13-ra: Ma legyél elnéző, megengedő és szeretetteli magaddal is. Pont annyira, mint a szeretteiddel szoktál.

Halak: Pénteken sikerül szert tenned egy jó nagy adag hasznos szabadidőre. Ma arra jöhetsz rá, hogy sokkal több időd lenne minden nap önmagadra, és például a mozgásra, vagy a főzésre, mint azt eddig gondoltad. Ez a nap alkalmas arra, hogy továbbgondold,. és tovább tökéletesítsd a napi rutinodat. Ma olyasmiket illeszthetsz a napirendedbe, amikre régóta vágysz.

Extra tipp péntek 13-ra: Meditálj, relaxálj! Ma különösen hasznosak a boldog jövőt megteremtő meditációk a számodra.

közösség

további frisss

lap tetejére