Pasik! - Ajándékötletek nőnapra

frisss.hu • 2016. március 07., hétfő •
Március 8-án a nőket ünneplik. Urak, megmutatjuk, mivel lepjétek meg a hölgyeket!
Pasik! - Ajándékötletek nőnapra

Eredetileg munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Manapság a legtöbben virággal kápráztatják el a hölgyeket. Aki ezt most nem szeretné, próbáljon ezekkel meglepetést okozni:

1. Vacsora: ez lehet romantikus, és éhesek sem maradtok. Viheted étterembe a párodat, a családtagodat, de akár főzhetsz otthon is, például az illető kedvenc ételét. Ha nem vágysz egyikre sem, akkor legalább valami finom desszertet vegyél! 

2. Ajándékozz élményt: a hölgyek szeretik a divatot és a kényeztetést. Adhatsz egy páros spa élményt, ahol egész nap együtt pihenhettek, vagy elmegy a barátnőjével – csajos nap.  Egy wellness- vagy szépségnapnak biztosan örül majd a párod. Vagy: ha tudod, hogy kinézett magának valamelyik butikban egy felsőt vagy egy cipőt, menjetek be együtt érte, vagy lepd meg vele!

3. Ékszer: ez minden alkalomra jó ajándék lehet azon nőknek, akik hordják is őket. Már csak azt kell eldönteni, hogy mi illik az adott személyhez. A csillogó vagy a visszafogott darabok? Arany, ezüst vagy fehér arany? Nyaklánc, fülbevaló vagy gyűrű? Számtalan üzlet van rengeteg kínálattal, ahol kiválaszthatod a megfelelő ékszert. Nem kell drágának lennie ahhoz, hogy örüljön a másik, de a stílust azért találd el!

4. Csokoládé: a különböző bonbonok, különleges ízesítésű csokik is kiválóak az alkalomra. Nemrég volt Valentin-nap, ha ezt már elsütötted, de jól alakult, akkor most arra figyelj, hogy más fajtát vegyél. 

5. Parfüm: igen, tudjuk, nem egyszerű feladat kiválasztani egy olyat, ami illik a hölgyhöz, és még szerinted is jó illata van. Ha van bevált illat a párodnál, családtagodnál, akár azt is választhatod, hiszen parfümből sosem elég!

közösség

további frisss

lap tetejére