Pars Krisztián újra nyolcvan méter felett!

szróbert-masz.hu • 2014. augusztus 31., vasárnap •
Öt Dobó SE-s kalapácsvető végzett az első nyolc között az I. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntő kalapácsvető számában. A debreceni megmérettetésen az olimpiai- és kétszeres Európa-bajnok Pars Krisztián ezúttal hatvanegy centiméterrel vetette nyolcvan méter fölé a szert. A szombati verseny eredménylistáját az alábbiakban közöljük.
Pars Krisztián újra nyolcvan méter felett!

Az Atlétikai Magyar Szuper Liga  döntőjének második napja kiváló eredménnyel kezdődött, Pars Krisztián a kalapácsvetés negyedik sorozatában 80,61 métert dobott, megadva az alaphangot a szombati versenyekhez.
A mai 80 méter főleg annak köszönhető, hogy a technikai része még mindig jó a dobásaimnak. A héten olyan edzésekbe kezdtem, amiből nem vártam, hogy most ekkorát érek el – mondta a Dobó SE kiválósága.
Nyilván nem lehet már csúcsformáról beszélni, de még szeretnék olyan állapotban lenni, hogy méltóképpen képviselhessem Európát 13-án, Marrakesben, és ott is egy 80 méter fölötti eredményt tudjak dobni - tette hozzá a szombathelyi Dobó SE olimpiai bajnok atlétája. 

A legjobb nyolc atléta eredménye: 

1. Pars Krisztián (Dobó SE) 80,61m
2. Németh Kristóf (Dobó SE) 70,82m

3. Pásztor Bence (VEDAC) 68,14m
4. Nagy Gergely (Pápai SE) 65,38m
5. Halász Bence (Dobó SE) 62,69m
6. Töreky Balázs (VEDAC) 61,90m
7. Cser Márton (Dobó SE) 61,83m
8. Horváth Bálint (Dobó SE) 60,26m

közösség

további frisss

lap tetejére