Pars Krisztián és Hende Csaba a Fő téren buzdított a népszavazásra

frisss.hu fotó: Bodorkós Máté • 2016. szeptember 22., csütörtök •
Az olimpiai bajnokot és Szombathely országgyűlési képviselőjét kérdeztük, miért fontos elmenni szavazni október másodikán.
Pars Krisztián és Hende Csaba a Fő téren buzdított a népszavazásra

Csütörtök délelőtt bárki kérdezhetett az október 2-i népszavazással kapcsolatban Hende Csabától és Pars Krisztiántól a Fő téren.

Hende Csaba a frisssnek elmondta: Ezen a héten és a jövő héten folyamatosan standok mellett állva találkoztunk a választópolgárokkal. Sokan érdeklődtek az október 2-i népszavazás módjáról, jelentőségéről, őket szóban és szórólapokon keresztül is tájékoztattuk. Akinek fontos az ország biztonsága, a saját és a következő nemzedékek biztonsága, aki nem szeretné, hogy helyettünk valaki más döntse el, hogy mi magyarok kikkel éljünk együtt a jövőben, annak el kell jönnie október másodikán NEM-mel szavazni. Azt tapasztaltuk, hogy az emberek értik az üzenetet és azt remélem, hogy Szombathelyen magas részvétel mellett elsöprő többséggel győznek majd a NEM-ek!

Pártfüggetlenül fontosnak tartom, hogy az emberek elmenjenek szavazni október másodikán. Lényeges, hogy abban a biztonságérzetben tudjunk élni, mint ami most van. Főleg Szombathelyen, ami egy élhető és biztonságos város, tennünk kell azért, hogy ez így is maradjon. A jövőben is szeretném, hogy bármikor félelem nélkül kimehessünk az utcára, hogy a gyerekkel se történjen semmi szörnyűség – fogalmazott Pars Krisztián. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére