Ma összejöhet a nyolcadik arany

Szita Róbert - nso.hu - Fotó: MTI • 2016. augusztus 20., szombat •
A kajak négyes olimpiai aranyat szeretne nyerni ma, a női vízilabda-válogatott a negyedik helyen zárt, Pars Krisztián pedig a hetedik lett.
Ma összejöhet a nyolcadik arany

A pénteki magyar krónikához tartozik, hogy kajak-kenuban a női K–4 500 méteres előfutamok során Magyarország (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina alkotta) négyese megnyerte a futamát, és bejutott a szombati döntőbe.

 

Ugyancsak a mai fináléban szerepelhet a Vasbányai Henrik – Mike Róbert kenu kettes, amelynek tagjai az 1000 méteres távon harcolták ki az ,A’ döntőt. 


Magyar idő szerint péntek délután a női vízilabda-válogatott drámai csatában, a rendes játékidőben elért döntetlent követően ötméteresekkel maradt alul az oroszokkal szemben. Erről egyébként honlapunkon ITT olvashattak.


A szombat hajnali 2 óra 5 perckor kezdődött a férfi kalapácsvetés várva-várt fináléja. Miután a selejtezőben szinte ifjúsági eredménnyel, messze elmaradva saját szintjétől, mindössze 72 méteres eredménnyel kiesett és a 17. helyen végzett a toronymagas esélyes lengyel P. Fajdek, öt-hat kalapácsvető, közöttük persze a címvédő, de szinte az egész évben sérüléssel bajlódó Pars Krisztián is esélyessé lépett elő. A döntőt ÉLŐben közvetítettük ITT:    


A mieink szombat hajnalig 7 arany 3 ezüst és 4 bronzérmet nyertek. 
A további pénteki magyar eredményekről és a versenynap olimpiai bajnokairól ITT olvashatnak.
A magyar sportolók augusztus 20-i, szombati programja pedig IDE kattintva böngészhető. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére