Pakson folytatná győzelmi szériáját a Falco

SzR-falcokc.com • 2017. január 21., szombat •
A tabella 4. helyén álló sárga-feketék a 12. helyen álló Atomerőmű otthonába látogatnak.
Pakson folytatná győzelmi szériáját a Falco

A péntek esti edzés előtt Váradi Kornél másodedző vezetésével videózott a szombathelyi csapat. A 15-20 perces összeállítás során az ellenfél erősségeivel és gyengeségeivel ismerkedtek a sárga-feketék, majd következett a meccs előtti utolsó tréning és az edzői nyilatkozat.

Teljesen mindegy milyen pozícióban áll aktuálisan a Paks, mindig veszélyes csapat – mondta a csapat hivatalos honlapjának nyilatkozó vezetőedző, aki szerint tisztelni kell ugyan a hazai csapatot, ám nagyon motivált együttesként, le kell győzni a paksiakat.
Nálunk az a legfontosabb, hogy jól tudjunk védekezni, ne adjunk el labdákat, ne engedjük, hogy könnyű kosarakat szerezzen ellenfelünk.

A soproni idegenbeli győzelmünket akarjuk megismételni, de a csapatként működés is nagyon fontos. Nagyon pozitív energiáink vannak, úgy érzem, hogy az új év jól indult számunkra, ezen az úton szeretnénk tovább haladni és folytatni akarjuk győzelmi sorozatunkat – tette hozzá Srecko Sekulovic.

A csapat tagjai közül senki sem beteg, mindenki jó állapotban, jó formában készült egész héten, az új légiós, az amerikai Andrew Barham beépült a csapat játékába, szombaton már pályára is léphet, akadályozó tényező nincs.

Mi csak magunkkal foglalkozunk, nekünk hosszabb a kispadunk, bár az új edző biztosan új impulzust jelent a hazaiaknak, de edző még soha nem nyert meccset, csak a játékosok – zárta gondolatait Sekulovic mester.

Az Atomerőmű SE – Falco KC meccs szombaton 18 órakor kezdődik. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére