5+1 ok, amiért egy pasi nem válaszol az üzenetedre

Szerző: frisss.hu/Elite Daily - Fotó: fastcompany.com • 2017. július 26., szerda •
Beparáztál, hogy valami rosszat írtál? Pedig a helyzet általában jóval egyszerűbb…
5+1 ok, amiért egy pasi nem válaszol az üzenetedre

Előfordul, hogy valakivel szeretnénk jobban megismerkedni, és írunk neki egy közösen átbeszélgetett, bulizott este után, ő mégsem válaszol egyszerre. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy ez azt jelenti, kapásból lepattintott. Íme, néhány ok, amiért a srácok nem vagy csak később válaszolnak az üzenetekre.  

Nem ér rá

A férfiakra nem jellemző, hogy egyszerre több dologra koncentrálnak. Lehet, hogy a srác épp dolgozik vagy valami nagyon leköti. Ne zaklasd, inkább várd meg, hogy válaszoljon!

Nem írtál semmi extrát

A „Szia! Mizu?”- szintű felületes üzenetek a legtöbb ember figyelmét nem igazán keltik fel, ezért nem csoda, ha valaki nem válaszol erre. Ha tényleg érdekled, akkor ettől függetlenül, visszaír valamit később… 

Fotó: israel21c.org

Nincs mit mondania

A srácokból általában nem ömlenek a szavak, max akkor, ha valami fontosat, érdekeset szeretnének közölni. Ha épp nincs mit mondania, akkor előfordulhat, hogy nem ír vissza. 

Nincs kedve pötyögni

A srácoknak néha egyszerűen nincs kedve gépen vagy telón írogatni. Ennek lehet az oka fáradtság vagy az is, hogy a kiszemelted inkább a személyes beszélgetéseket részesíti előnyben. Ne vedd magadra a dolgot, mert ezt nem azért csinálja, hogy téged megbántson! 

Fotó: pexels.com

Régóta együtt vagytok

A srácok a kapcsolat elején gyakran elhalmozzák romantikus, kedves üzenetekkel a párjukat. Ez a hódítás része. Ha később kevesebb ilyet kapsz, az teljesen normálisnak számít. Nem azért, mert már nem szeret a barátod, csupán arról van szó, hogy a férfiak nem írnak üzeneteket, ha nem muszáj. Elvégre sokkal többet mond pár forró csók egy üzenetnél. 

Az a gázos +1 ok....

Sajnos, van egy rossz hírünk is mindezek mellé. Az is előfordulhat, hogy a másik valamiért nem kedvel téged. Ha küldtél két-három üzit és erre sincs egy-két héten belül válasz, akkor inkább hagyd és lépj tovább! 

via

közösség

további frisss

lap tetejére