Öt éves a Dolce Vezzo - ünnepséggel és nyereményjátékokkal!

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2015. július 11., szombat •
Immáron 5.éve kényezteti az ízlelőbimbókat a Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó a Király u. 1/a sz. alatt, 2.éve már a Family Centernél is.
Öt éves a Dolce Vezzo - ünnepséggel és nyereményjátékokkal!

Nyereményjátékokkal, illetve ünnepséggel köszönik meg visszajáró vendégeik hűségét.

Már annak idején Hippokratész gyógyírként kínálta betegei számára a fagylaltot. Nagy Sándor pedig élénkítő szerként szolgáltatta fel a csaták előtt katonáinak. Magyarországon már a XVIII. században elterjedt nyalánkságnak számított a fagylalt, akkoriban hideg nyalatnak nevezték. A fagylalt napjainkban is nagy népszerűségnek örvend.

A Dolce Vezzo fagylaltkínálatában minden fagylaltkedvelő megtalálhatja kedvencét (amit nem mellékesen, bármilyen kötelezettség nélkül bármikor meg is kóstolhat) a hagyományos ízek mellett, az ínyencek számára is tartogatnak különlegességeket. Az ízek egyediek, helyben készített kézműves fagylaltjaik élményszámba mennek, aki még nem kóstolta ne hagyja ki, éljen az ingyenes kóstolási lehetőséggel. Ínycsiklandó fagylaltkölteményeik gyönyörűen díszítve domborodnak a fagylaltpultban, amelyeket Szombathelyen elsőként, olasz mintára, fagylaltlapáttal kennek művészien a tölcsérre.

Nyereményekre fel!

A Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó nyereményjátékokkal köszöni meg kedves vendégeinek, hogy már 5. éve kitartanak a minőség mellett. Keressék „születésnapi kuponakciójuk” és ”selfi fotópályázatuk” részleteit a www.dolcevezzo.hu honlapjukon.

Ünnepeljen velük!

Július 11-én szombaton délelőtt 10 órától 14 óráig a Király utca 1/A. szám alatt kiváló programokkal várják önöket: az Életkert Nyers Étterem bemutatója majd Nagy Jonathán bűvész a fagylaltpultban nem csak fagyit lufit is oszt, az Energy Dance Team táncbemutatója, a Grunball Fc futballbemutatója, Lovagi Milán mindeközben exkluzív fagyalt fotósorozatot készít és egy-két saját készítésű szülinapi torta is előkerül, amelyek ősztől bővítik a palettájukat…….További részletek a  www.dolcevezzo.hu- n.

Dolce Vezzo-t ! – Édes Nyalás Falást!

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére