Őszköszöntő Oladon: családi nap állati kedvencekkel

SzR-HE • 2015. szeptember 27., vasárnap •
Örökbefogadó nap, ügyességi verseny, ugráló vár, zumba bemutató, koncert, bűvész és retrobuli is szórakoztatta az oladi nagyérdeműt. Az őszköszöntő fesztiválon jártunk.
Őszköszöntő Oladon: családi nap állati kedvencekkel

A kedvezőtlen időjárás miatt – a kutyás programok kivételével – az Oladi Szakképző Iskola tornacsarnokában bonyolították le az eredetileg szabadtérre tervezett műsorszámokat. Sajnos a várva-várt lecsófőző verseny is elmaradt, mégis jól érezhették magukat azok a kicsik és nagyok, akik szombat délután és este kilátogattak Oladra. 

Miért? Mert volt itt minden, hiszen az Oladi Simon István Utcai Általános Iskola diákjainak műsora után örökbefogadó napot szerveztek a kutyusoknak, majd a gazdik és az ebek együtt győzhették meg a közönséget ügyességükről, közben pedig ugráló vár állt a kicsik rendelkezésére.

Ezután Zumba fitnesz bemutatót láthattunk Novák Viki tanítványaival, a tombolasorsolást követően pedig a Tarisznyások Együttes koncertje, majd Galambos Ferenc bűvészműsora adott okot a vastapsra. A szombat estét Rock and Dili Show, majd színvonalas Retrobuli zárta DJ Szúnyoggal. 

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére