5 dolog, amit nem hagyhatsz ki az idei őszből

Szerző:SpacePanda Fotó:poetryclub.com.ua • 2016. szeptember 25., vasárnap •
Tedd még izgalmasabbá a hidegebb hónapokat!
5 dolog, amit nem hagyhatsz ki az idei őszből

Hiányoznak a forró nyári napok? Nehezen viseled az őszt? Pedig mint minden évszaknak, ennek is megvannak a szépségei. Ráadásul, néhány aprósággal még izgalmasabbá teheted ezt a pár hónapot...

Vesd bele magad a gasztronómiába!

Az ősz legtutibb szezonális étele a sütőtökös pite. Ráadásul a tésztát simán lehet ötvözni például almával, vagy a szilvával is. Emellett, ha szereted a borokat, akkor semmiképp se hagyj ki egy-két Borfesztiválos hétvégét a haverokkal!

Tegyél frissítő sétákat!

Tedd még hangulatosabbá a napjaidat egy-egy kora reggeli sétával. Menj el kedvenc helyeidre pirkadatkor, nézd meg a napfelkeltét, merülj bele az őszi táj szépségébe!

Fotó:magic4walls.com

Piknikezz!

Eddig azt gondoltad, hogy a piknikezés tavasszal a legtutibb? Egy kellemes őszi napon a falevelek között falatozni a szerelmeddel vagy a barátaiddal ugyanolyan szuper program, mint a nyíló virágok mellett. Dobj össze egy-két szezonális ételt és már indulhattok is kedvenc helyetekre!

Szelektálj és jótékonykodj!

Ahogy beköszönt újra a hűvösebb, esős idő, nem árt kicsit átrendeznünk a ruhatárunkat. A szanálásnál biztosan te is belefutsz majd olyan darabokba, amiket már nem vennél fel szívesen. Gyűjtsd össze ezeket és vidd el a rászorulóknak, vagy valamelyik segélyszervezetnek. Ezzel jót teszel, ráadásul a szekrényedben is felszabadul egy kis hely az újabb, melegebb cuccoknak.

Fotó:profnetconnect.com

Rendezz filmmaratont!

Egy szürke, borús, esős napon nincs is jobb, mint összeülni a barátokkal vagy a pároddal és filmmaratont tartani. Lehet horror vagy vígjáték, mindegy. A lényeg, hogy teljesen kikapcsolajatok.

közösség

további frisss

lap tetejére