Önkiszolgáló kutyamosó nyílt Szombathelyen!

Szponzorált tartalom • 2019. május 07., kedd •
A Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó azoknak a tudatos kutyatartóknak készült, akik nem tudják, vagy nem akarják kedvenceiket a saját fürdőszobájukban fürdetni vagy időpontra várni.
Önkiszolgáló kutyamosó nyílt Szombathelyen!

Ez a kutyabarát szolgáltatás 2019 májusától már Szombathelyen is elérhető a Thököly Imre utca 29. szám alatt.

A Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó hasonlóan működik, mint ahogy az otthoni fürdetés zajlik. A gazdi betessékeli a kutyát a kádba, és egy tusfej segítségével megfürdeti. Több funkció közül lehet választani, így akár samponnal, kondicionálóval, vagy bolha- és kullancsriasztó samponnal is megfürdethető a kutya. Ezek a kozmetikumok vízzel bekevert állapotban érkeznek a tusfejből. A következő lépés a szárítás, ehhez érdemes használni a fülvédőket, a kutyus nyugalma érdekében. Zárás képpen a kádfertőtlenítés és a jól megérdemelt jutalomfalat.

Az önkiszolgáló kutyamosóban minden praktikusan és csúszásmentesen van kialakítva. A rozsdamentes acélkádban stabilan és komfortosan állhat a kutyus, az otthoni csúszós környezettel ellentétben. A kád alacsony, ezért a kutya maga is könnyedén be tud lépni.

A mosó éjjel-nappal nyitva áll. Egyszerűen csak be kell nyitni és már otthonos környezetben moshatjuk is a kis kedvencünket. Nincsen időpontfoglalás, nincsen személyzet, csak a gazdi és a kutyus.

A gép érmékkel, papírpénzzel, bankkártyával 200 forint/perc egységáron működik. Az, hogy mennyiből jön ki egy mosás, az függ a kutyus méretétől és szőrzetének típusától is. A gazdik kb. 1500- 3500 forinttal számolhatnak egy fürdetés alkalmával. Nyáron a szárításra nem kell annyi időt fordítani, de télen különösen fontos, hogy szárazon távozzon az üzletből a kutyus.

A kutyamosóban chipleolvasó is van, így ha valaki kóbor kutyát talál, ide behozhatja, hogy könnyen beazonosíthassa a kutya gazdáját.

Kövessen minket, tegye fel a kérdéseit, várjuk szeretettel!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére