Női kézilabda: Haladás VSE – Pénzügyőr SE 26-25

szróbert • 2014. szeptember 13., szombat •
Magabiztos győzelmet vártak a szurkolók az NB I/b-s bajnokság első fordulójában a szombathelyi csapattól. Ám a zöld-fehér lányok nagyon megszenvedtek, hiszen az első félidőben hosszú percekig még a vendégek vezettek, a szünetben aztán 11-11-es döntetlennel tértek pihenőre a csapatok. A második játékrészben már eredményesebb volt a Bölöni Roland irányította együttes, de a Pénzügyőr sem adta fel és rendkívül megnehezítette a hazai győzelmet.
Női kézilabda: Haladás VSE – Pénzügyőr SE 26-25

Az első félidőben tehát agyon nem ment a hazai csapatnak, a szünetben 11-11-es döntetlen  állt az eredményjelzőn.

A 35. percben aztán 14-13 volt az állás, pedig 5 perc alatt kettő büntetőt is kihagytunk.

A 40. percben 17-17 állt az eredményjelzőn, annak ellenére, hogy a szombathelyi Szendrei Barbara három góllal szinte brillírozott ezekben a percekben.

A 45. percben is döntetlenre állt az összecsapás, ekkor 19-19 volt az eredmény.

A következő 5 percet 5-1-re megnyerték a szombathelyi lányok. Ez, mint kiderült a későbbiekben, döntőnek bizonyult, Így az 50. percben 24-20-ra vezettünk.

Az 55. percben 25-23-ra zárkóztak fel a vendégek. Az utolsó percekre is maradtak tehát izgalmak.

A meccs végén 26-25 állt az eredményjelzőn.

Bölöni Roland a meccs után a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy nagyon nehéz mérkőzésen van túl a csapat, de a lényeg sikerült, győztek a lányok. 

Nagyon sokat kell még javulnunk, a támadójátékunk kivitelezése sokkal nagyobb odafigyelést igényel. A következő héten lesz mit gyakorolnunk. Az új igazolások hozták a formájukat, elégedett lehetek velük - tette hozzá Bölöni Roland. 

A Haladás VSE legközelebb Tolnán szerepel, csütörtökön ugyanis Magyar Kupa meccsen szerepelnek a lányok. Vasárnap pedig Pilisvörösváron folytatódik a bajnokság. Hajrá, Hali!

 

közösség

további frisss

lap tetejére