Női foci: gól nélküli döntetlen Győrött

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2017. szeptember 03., vasárnap •
A Jet-SOL Liga női labdarúgó NB I-ben a nagy rivális ETO FC Győr otthonában szerzett értékes pontot a Haladás-Viktória.
Női foci: gól nélküli döntetlen Győrött

A szombathelyiek Bíró – Balogh, Kopcsándi, Kun – Fábián, Tóth, Manhart, Harsányi – Csidei, (Kiss Zs. 69’), Siklér, Öreg összeállításban szerepeltek. Honlapunk Fábián Dórát, a csapat 25 esztendős irányító középpályását kérdezte.

Mi lehet a csapat célja és saját terved ebben az évadban?
Azt gondolom, hogy a saját céljaim megegyeznek a csapat céljával, ez pedig nem más, mint bajnoki döntőt akarunk játszani. Személyes céljaim között szerepel, hogy fejlődjek játékban. Teljesen más stratégiában játszunk, mint az előző szezonban, új felállási rendszereket próbáltunk ki, minél eredményesebben szeretnénk szerepelni.

Új edzővel, Simon Attilával vágtatok neki a bajnokságnak, megismertétek már egymást?
Egész hamar egymásra találtunk. Egy-két hét alatt hozzászoktunk az új edzőhöz. Simi bá távolságtartó, de maximalista. Győzelem esetén is kielemezzük a hibákat. 

Két forduló után 1 győzelem és 1 döntetlen a mérleg. Eddig elégedett vagy?
Azt gondolom igen. Megyünk tovább, hiszen a minimális elvárásunk a felsőházba jutás, ehhez pedig hozzásegíthet az, hogy bizonyos pozíciókban kiváló játékosaink vannak, mind a korosztályos, mind a felnőtt válogatottba adunk embereket.

Már a Haladás is szerepel a nevetekben, ez pedig profi szerződést jelent…  
Valóban, a 2 éves szerződés megnyugvást jelentett mindenkinek, hosszabb távon terveznek velünk, együtt fejlődhetünk, kovácsolódhatunk tovább, ha évekig együtt játszhatunk, akkor egye jobbak lehetünk.   

A tabellán a 9 pontos Fradi (3 meccset játszott) és a 7 pontos ETO FC Győr (szintén 3 meccset játszott) mögött 2 forduló után szerzett 4 ponttal a Haladás-Viktória FC a 3. helyet foglalja el.

Jövő szombaton a Fradi ellen hazai környezetben folytatja szereplését Simon Attila csapata.
 

közösség

további frisss

lap tetejére