Ning és Vira kezei alatt Ön is újjászülethet!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 16., csütörtök •
Megnyílt az Alpok Tradicionális Thai Masszázs, ahol óriási nyitóakciókkal várják a vendégeket. Farkas Beni kollégánkkal teszteltük a helyet, és azt kell mondanunk, nagyon bejött neki!
Ning és Vira kezei alatt Ön is újjászülethet!

Szombathely egyik legexkluzívabb helyén, minőségi környezetben nyílott az Alpok Tradicionális Thai Masszázs, ahol a profi masszőrök szakértő kezei alatt oldódik a stressz. Ellátogattunk a Kálvária utca 34. szám alá, hogy megtudjuk Ning és Vira, a két thai mestermasszőrnő hogy masszíroz.

A thai masszázs gyakorlata évszázados hagyományokon alapul, a thai kultúra része. A thai masszőrnő a mesterdiploma letétele és többéves gyakorlat megszerzése után kap egy speciális vízumot, amivel Thaiföldön kívül is gyakorolhatja a mesterséget, ezzel biztosítja a Thai állam, hogy csak profi szakemberek viszik tovább a thai masszázs hírnevét, technikáját.

Beni jó kezekben

A thai masszázs lényege, hogy az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző, elsőre furcsának tűnő testhelyzetek felvételével biztosítják a szervezetben a szabad energiaáramlást. A masszázs által a fájdalmak és a merevségek feloldódnak, ezáltal egy felfrissült állapot lép fel, ami akár egy hétig is kitarthat. A masszázs az energetikai, akupresszúrás pontoknál lévő idegvégződéseket stimulálja, jótékony hatása van a központi idegrendszerűnkre. Ezáltal a vendég újratöltődik, könnyebbnek érzi magát, légiesebben mozog, javul a közérzete.

Kitűnő hatása van a nyirokrendszerre, de a méregtelenítésben is szerepet játszik. Nem kell megijedni, a masszőrök nagyon pontosan tudják, mit csinálnak, addig a pontig nyomnak, ropogtatnak, míg nem fáj. A thai masszázs erőteljesebb, mint mondjuk egy gyógy-vagy svédmasszázs, ugyanakkor ők nem csontkovácsok.

Alapvetően mindenkinek ajánlott, ugyanis a stressz, a helytelen tartás által kis, nem kívánt ú.n.   stressz-csomók alakulhatnak ki az izmok mellett, de nagyon hasznos az ülőmunkát végzőknek, sőt a sportolóknak is, mivel könnyen befeszülhetnek az izmaik. Jó választás azoknak, akik mozgásszervi betegségben szenvednek, vagy ízületi problémáik vannak. Hetente egy-két alkalom javallott, de minden egyénfüggő.

Az Alpok Tradicionális Thai Masszázsban választható az úgynevezett tradicionális thaimasszázs, ahol olaj nélkül történik a kezelés, ebben több a nyújtó, kiropogtató elem.  Az olajos masszázs esetében illatosított növényi olajjal történik a masszázs, ami lehet aloe verás, borsmentás vagy nyugtató levendulás. De kényeztethetjük magunkat akár a tradicionális thai talpmasszázzal is.

Thaiföldön minimum másfél órás masszázsok vannak, Szombathelyen viszont már fél órás is igénybe vehető az Alpok Egészségházban található Alpok Tradicionális Thai Masszázsban.

Elérhetőség:

Alpok Tradicionális Thai Masszázs

Szombathely, Alpok Egészségház, Kálvária u. 34.

Telefonszám: (70) 656 4877 – előzetes bejelentkezés szükséges

Facebook oldal

Weboldal

Jelenleg futó akciónk:

Az egy órás tradiconális vagy olajos masszázshoz 30 percet adunk ajándékba.

Árak:

Tradicionális thai masszázs 30' 
3.900,-
Tradicionális thai masszázs 60' 4.900,-
Tradiconális thai masszázs 90' 
6.900,-

Olajos thai masszázs 30' 
4.100,-
Olajos thai masszázs 60'
5.900,-
Olajos thai masszázs 90'
7.900,-

Thai talpmasszázs 30' 4.000,-
Thai talpmasszázs 60' 6.000,-

Az akciók június 23-ig érvényesek!

Nyitva tartás: Hétfőtől- vasárnapig 10.00-21.00 Szünnap: kedd

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére