Nézd meg, hogy mit jósolnak szerdára a csillagok!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 11., szerda •
Az Oroszlánok legyenek ma engedékenyebbek, az Ikrek ma értetlenül állhatnak néhány dolog előtt.
Nézd meg, hogy mit jósolnak szerdára a csillagok!

Kos: Talán sokan észre sem veszik azt a kedvességet, amit tőled kapnak. Talán sokan azt hiszik, hogy nekik mindent szabad, és azt is hihetik akár, hogy alanyi jogon jár nekik a kedvességed. Nos., szerdán itt lenne az ideje, hogy tudatosítsd bennük: Ez nem teljesen így van. Az is lehet, hogy ez elsőre sokkoló lesz nekik, de hidd el: Itt az ideje, hogy szembesüljenek a valósággal.

Bika: Ma a komoly dolgok kerülnek az előtérbe nálad. Azok a komoly dolgok, amelyeket talán szívesen tologattál volna. Könnyen lehet, hogy azt hiszed, ebben a sok komolyságban senki sem tud neked segíteni. A valóság azonban az, hogy a komolysághoz igen komoly segítőket is kapsz. Azt azonban ne felejtsd el, hogy a komoly munka végeztével ideje van a nevetésnek is.

Ikrek: Lehet, hogy nem értesz mindent szerdán. Talán valakik igaztalanul vádolnak, de az is lehet, hogy más félreértés van ma az életedben. Fontos, hogy tudd: A szeretet ezt a helyzetet is tökéletesen megoldja majd. Ma próbálj arra koncentrálni, hogy megérthesd mások álláspontját, és hogy megtehesd a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy az igazság győzzön.

Rák: Egyszerűen csak el kellene engedned a múlt egy darabkáját. Ez könnyen járhat azzal is, hogy ma takarítanod, selejtezned kellene. Ha van olyan tárgyad, amely a rossz időkre,a  nehézségekre, és a bántásokra emlékeztet, akkor itt van az ideje annak, hogy kidobd őket. Nincs szükséged arra, hogy ezek a tárgyak mindig azt idézzék fel benned, amit talán már el is felejthettél volna.

Oroszlán: Legyél egy kicsit engedékenyebb szerdán. Igen, tudom, hogy ez milyen nehéznek tűnik neked. Igen, tisztában vagyok vele, hogy hatalmas igazságérzeted van, sőt, igazad is van. De ettől függetlenül, ha nem engedsz, azzal csak befeszül mindenki, azzal csak egyre nehezebb lesz minden. Itt van az ideje annak, hogy a hallgatást és a mosolygást válaszd.

Szűz: Mindig, minden helyzetben van egy jó ötleted. Igen, a mostaniban is. Könnyen lehet, hogy ez a jó ötlet nemcsak neked segít, de sokaknak jelent kapaszkodót és támogatást a környezetedben. Ma szívesen végzel karitatív tevékenységet, és szívesen segítesz másoknak abban, hogy jobban boldoguljanak az életben. Nem baj, ha ezzel meglepsz másokat, és az sem baj, ha esetleg néhányan nem értenek veled egyet.

Mérleg: Adj időt magadnak, másoknak, és az eseményeknek szerdán! Ma talán túl türelmetlen vagy, és talán mindent azonnalra szeretnél, ahelyett, hogy kivárnád mindennek az idejét. Azok közül, amit mára szeretnél néhány dolog csak holnap történik meg, mások egy hét múlva, és megint másoknak csak egy hónap múlva lesz itt az ideje. De hidd el: Ez így van jól.

Skorpió: Nagyon fontos lenne, hogy tudd: Senki sem bánt téged. Senki sem bántásból mondja neked azt, amit mond. Senki sem akar veled összeveszni, egyszerűen csak tényeket közölnek veled az emberek. A legtöbben talán teljesen semlegesen teszik ezt. Te mégis hajlamos lehetsz ma azt hinni, hogy bántások, vagy támadások érnek. Próbálj meg a szavak mögé nézni, és fedezd fel a segítő szándékokat is mögöttük.

Nyilas: Milyen egyszerű is lenne szerdán azt mondanod, hogy: „Köszönöm nem.” Ma valamiért ezt képtelen vagy kimondani, és inkább hosszú-bonyolult körökbe mész bele. A sok körmondatban pedig nemcsak az veszhet el, aki hallgat, de talán te magad is. A végén még esetleg te magad is úgy érzed majd, hogy igent mondtál. Szóval hidd el: A röviden és nyíltan kimondott „Nem.” sok mindentől megkímélhet.

Bak: Mi az, amit a leginkább szeretnél megcsinálni ma? Legyen ez az első feladatod, amelyet elvégzel. Minden más csak ezután jöjjön. Ez azért is lenne fontos, mert így nagyobb lendületet kapsz a mai terveidhez, és nagyobb eséllyel tudod befejezni az összes mára tervezett munkádat. Ha azonban a kisebb ügyeket sorolod előre, azok könnyen hatalmasakká duzzadhatnak.

Vízöntő: Kiváltságosnak, és különlegesnek érezheted magadat szerdán. Igazán különleges vagy, ezt jól látod. De ma az is fontos lesz, hogy vállald is ezt a különlegességet, és felelj meg ennek a különlegességnek. Egyszerűen hagyd, hogy a különlegességedet felismerd magadban, és bátran megmutasd másoknak is. Az egyediséged ugyanis olyasmiben rejlik, ami sokaknak segíthet.

Halak: Ha már nem tudod, mit tehetsz egy ügyben egyszerűen csak lépj hátra és hallgass. Hagyd, hogy az események áramoljanak, és kicsit megváltozzon körülötted minden. Ha ez megtörténik, már sokkal könnyebb lesz döntést hoznod. Amikor pedig más fénybe kerülnek az események talán azt is meglátod, hogy az amit tegnap még hibának hittél valójában jó cselekedet volt.

közösség

további frisss

lap tetejére