Nézd meg, mit jósolnak kedden a csillagok!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 17., kedd •
A Skorpiónak ma lehetősége lesz feltenni a kérdéseit, a Bikára viszont ma nagy kihívások várnak.
Nézd meg, mit jósolnak kedden a csillagok!

Kos: A magabiztosságodnak mindig belülről kell fakadnia. A legegyszerűbb az, ha csak olyan ügyekben mutatod magadat magabiztosnak, amelyekben valóban az vagy. De a legfontosabb talán pont az, hogy megérts valamit: A gyengeség nem probléma, és nem hátrány. Nem kell mindig mindenkinél erősebbnek vagy keményebbnek. Lenned. Egész egyszerűen megteheted, hogy önmagad leszel.

Bika: Úgy érezheted, hogy igazán nagy kihívások várnak rád ma. Ne rettenj meg ezektől a kihívásoktól, és ne is menekülj el előlök. Inkább vesd bele magadat a teljesítmények és kihívások világába, vesd bele magadat a változásba. tudnod kell, hogy ma csak olyasmit kell megoldanod, amit meg is tudsz oldani, mert ehhez minden eszközöd, minden tudásod és minden lehetőséged adott.

Ikrek: Itt az ideje elkezdeni a tavaszi készülődést, hiszen itt a tavasz. Mi az, amit tavaszra halasztottál? Sport? Diéta? Takarítás? Munkakeresés? Szerelmi ügyek? Bármit is tologattál a télen magad előtt a tavaszi napfényre várva azt most kellene elkezdened megvalósítani. Igen, tudom, hogy mit mutat a naptár. Tudom, tudom: Ez még nem az igazi tavasz. De ettől te belevághatsz a tavaszi projektekbe.

Rák: Úgy érezheted, hogy ma neked kell az okosabbnak lenned mindenkinél. Az igazság természetesen az, hogy valóban okosabb is vagy sokaknál. Az azonban nem feladatod, hogy mindenki mást is legyőzz okosság tekintetében. Hidd el, ez nem egy verseny. És igen, az lehetséges, hogy nehezen érteted meg magadat azokkal, akiket nem tartasz elég okosnak, de az is igaz, hogy csak rajtad múlik, hogyan kommunikálsz velük.

Oroszlán: A nyakatekert mondatok nagymestere leszel kedden. Ez azt is jelenti, hogy ma szinte képtelen leszel egyszerű mondatokat megfogalmazni. Ez azonban nem is olyan nagy baj, mint ahogyan az hangzik. Végül is szórakoztató lesz a számodra is, hogy hosszas körmondatokban beszélsz, és a környezeted is többet nevet rajtad (veled), mint amennyit bosszankodnak rajtad. Tehát így mindenki jól jár.

Szűz: Milyen filmet vetítenek a belső mozidban? Azért kérdem, mert könnyen lehet, hogy a belső mozidban vetített sikerfilmen múlik majd a következő éveid eseménysorozata. Ha a mozidban a Szörnyű helyzetek és nehéz állapotok című akciófilmet vetítik, akkor bizony kemény napok, hetek, hónapok várhatnak rád. Ha azonban a Siker, pénz csillogás, boldogság című vígjáték megy a fejedben, akkor minden rendben lesz.

Mérleg: Ma talán nem sikerül elsőre megcsinálnod azt, amit szeretnél. Ez azonban nem baj. És most ez nem azért mondom, hogy vigasztaljalak, hanem azért, hogy tudatosodjon benned végre: Nem kell elsőre mindennek tökéletesnek lennie. Nem kell elsőre tökéletesnek lenned. Az, ha valaminek másodszor, harmadszor, századszor nekifutsz pusztán annyit jelent, hogy egyre gyakorlottabb leszel, nem pedig azt, hogy elbuktál.

Skorpió:Tedd fel a kérdéseidet kedden! Hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy nem kérdezel elég bátran. Hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy nem nyitod ki a szádat időben. Ma tehát kerüld el ezt a két hibádat.Akkor kérdezz, amikor a kérdés az eszedbe jutott, és akkor beszélj, amikor úgy érzed, hogy beszélned kell. Hidd el, ha így teszel, az mindenkinek segíteni fog. Még azoknak is, akiket talán eleinte idegesítesz a sok kérdéseddel.

Nyilas: Lehet, hogy azt érzed, vannak néhányan a közeledben, akiknek nem tudsz mit adni. Ha valaki olyan sokat adott neked, hogy azt szinte teljes mértékben képtelen vagy meghálálni, akkor adj neki szeretetet. Igen, tudom, hogy ez sziruposnak, vagy csöpögősnek hangozhat neked. De a szeretet valójában mindig működik. A szeretet kifejezése mindig jól esik annak, aki kapja, és annak is, aki adja.

Bak: Ma talán kedved támad más tollával ékeskedni. ma talán úgy érezheted, hogy sokkal egyszerűbb lemásolni valakinek a szokásait, módszereit, és megoldásait, mint megkeresni a te sajátjaidat. Ez azonban nem igaz. Tudnod kell, hogy a saját megoldásod, a saját módszereid, a saját problémamegoldó képleteid mindig sokkal, de sokkal működőképesebbek, mint a másoltak.

Vízöntő: Azok a változások, amelyek ma indulnak el az életedben mind, mind áldásokat hoznak neked. Fontos tudnod, hogy ezek a külső változások a belső folyamataidra reflektálnak, ami azt is jelenti, hogy mindegyiknek jó, meghatározható belső oka van, mindegyik egy-egy belső változásod kivetülése. Tudnod kell, hogy minden, de minden rendben van így. Ha valamin változtatni akarsz, azt most tudatosan tedd meg.

Halak: Itt az ideje, hogy egy kicsit tervezettebb, és egy kicsit hatékonyabb is legyél, Nyugodtan kapcsold magadat egyel nagyobb fokozatra, és nyugodtan adj több energiát a dolgokba. Ja, és itt az ideje annak, hogy megajándékozd magadat azzal amire olyan nagyon vágysz. Könnyen lehet, hogy ez egy utazás, egy nyaralás, vagy egy kirándulás. Ha kimozdulsz a megszokottból, az most jót tesz neked.

 

közösség

további frisss

lap tetejére