Nem csak Szombathelyen szemetelnek az emberek

Frisss/hulladékvadász - fotó/videó: hulladékvadász • 2017. május 02., kedd •
A hulladékvadászok Nárai határában találtak óriási illegális szemétlerakót, tele a környezetre káros veszélyes hulladékkal.
Nem csak Szombathelyen szemetelnek az emberek

Úgy tűnik, hogy csak egy kis lökés hiányzott ahhoz, hogy az egész megyére kiterjedő összefogássá nőjje ki magát az önkéntes hulladékvadászat. A Föld napja alkalmából a vasi megyeszékhely egyik legszebb természeti csodáját, a Parkerdőt könnyítették meg több száz kilogramm hulladéktól, most pedig új helyszíneken tevékenykedhetnek.

Egy olvasó hívta fel a figyelmet, hogy a Nárai mellett található erdőben rendszeresen raknak le ismeretlenek mindenfélre szemetet. Az elkeserítő, hogy a településtől gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető a helyszín. A földutat követően a kommunális hulladék mellett építési törmelék és gumiabroncs is megtalálható. 

Sajnálatos, hogy a Szombathely és Nárai között található erdőt nem a kirándulók használják, hanem az illegális szemétlerakásért felelősek. A környezet tönkretételének újabb fejezetnének nevezte a hulladékvadász portál, ahol egy elkeserítő videót is láttunk.

Ilyen állapotok uralkodnak jelenleg:

via hulladekvadasz

közösség

további frisss

lap tetejére