Négy igennel jutott tovább Nagy Jonathan a Hungary’s Got Talentben

frisss.hu • 2015. november 01., vasárnap •
Nagy sikere volt a szombathelyi illuzionista, bűvésznek, mikor párját, Dettit nyolc lángoló lándzsával szúrta át.
Négy igennel jutott tovább Nagy Jonathan a Hungary’s Got Talentben

A szombathelyiek szombat este egy ismerőst is felfedezhettek az RTL Klub tehetségkutatójának előválogatóján. Nagy Jonathan a Hungary’s Got Talentben próbált szerencsét.

„Az egyik új illúziónkkal kezdtük a műsort melynek lényege, hogy a Dettit három kardra fektetem és utána elkezdem kivenni alóla a kardokat, végül pedig csak egy kardon lebeg. Ezt a számot követe az asztallebegtetés majd a záró illúziónk, mikor Dettit átszúrom nyolc darab lángoló lándzsával. Legvégül pedig abból a ládából, ahol korábban Detti volt még két embert elővarázsolok. Sajnos nagyon összevágva mutattak minket a tegnapi adásban, szóval nem nagyon jött át szerintem az illúziók hatása” – mesélte Jonathán nekünk, majd hozzátette nagyon izgultak az értékelés közben, de végig reménykedtek benne, hogy továbbjutnak.

Szerencsére nem csak a zsűrinek, hanem a közönségnek nagyon tetszettek az illúziók, kifejezetten az asztal lebegtetés és a lándzsás produkció.

„Természetesen nagyon örültünk neki, hogy továbbjutottunk, mivel az élő show a célunk, addig még van néhány próba. Szóval még mindig a zsűri kezében vagyunk"- folyatatta a bűvész.

Aki minden szombat este nézi a műsort tudhatja, hogy Jonathánon kívül más bűvészek is bemutatkoztak, legutóbb Badár Tamás. „Rengeteg bűvész indult ezen a versenyen. Én személy szerint nem akarom kommentálni őket. Vannak köztük jó bűvészek, valamint amatőrök is, akik a szakmát járatják le. De sajnos olyan bűvészek is akadtak, akiket a TV viccelte meg a "citromos terükkel" – mondta el véleményét a szombathelyi tehetség.

közösség

további frisss

lap tetejére