Napi horoszkóp - csütörtöki csillagjóslás

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 05., csütörtök •
Az Ikrek törődjenek ma a családjukkal, az Oroszlánok kössenek békét.
Napi horoszkóp - csütörtöki csillagjóslás

Kos: Olyan ügyesen szervezed a napodat, és olyan ügyesen hajtod a munkát, hogy talán egyszer csak azt veszed észre: Keletkezett egy rakás szabadidőd, amivel nem is tudsz valójában mit kezdeni. Mielőtt hülyeségekkel kezdenéd kitölteni ezt az időt inkább csinálj valami hasznosat: Hívj fel egy régi barátnődet, vagy tölts extra időt a gyerekeiddel, esetleg menj el sportolni egy keveset.

Bika: Tudtad, hogy a sikerek ijesztőek? Nem tudtad ezt? Akkor nem csoda, hogy megijedsz majd attól, amikor azzal szembesülsz, hogy ma elkezdenek jönni az eredmények az életedben. Talán itt lenne az ideje annak, hogy helyretegyél magadban valamit: Jogod van sikeresnek lenni, jogod van eredményeket elérni. Ne rettenj meg az eredményeidtől, inkább örülj nekik, hiszen ezekért megdolgoztál.

Ikrek: Csütörtökön törődj egy kicsit többet a családoddal. A szerelmednek, a gyerekeidnek, a szüleidnek, a testvéreidnek egyaránt szükségük van rád. Ma figyelj oda arra, hogy mindenkire jusson elég időd, és figyelj arra is, hogy ne csak ímmel-ámmal töltsd ki ezt az időt. A mai nap egyik nagy tanulnivalója az lesz a számodra, hogy mindig figyelj és koncentrálj arra, akivel éppen beszélsz.

Rák: Teljesen felesleges az egész életedet az idő elöli hajszává alakítanod. Ma hajlamos vagy túl nagy elvárásokat állítani magad elé, és természetesen nagyon is bosszankodsz, amikor nem sikerül teljesíteni a kihívásokat. Az egyik ilyen túlzott elvárásod az lesz, hogy feleannyi idő alatt teljesítsd a feladataidat, mint amennyi ideig csinálod őket. De ha egyszer neked ennyi idő kell hozzá? Miért hajtod magadat így?

Oroszlán: Itt az ideje, hogy elásd a csatabárdot, és elszívd a békepipát. Lehet, hogy eddig valakivel voltak nézeteltéréseid az életedben, de ma azzal szembesülhetsz, hogy az illető már teljes egészében megváltozott. Nem úgy gondolja a dolgokat, ahogyan eddig gondolta, csak éppen nincs elég eszköze ahhoz, hogy bocsánatot kérjen. Ma tedd meg te az első lépést a megbocsátás felé vezető úton.

Szűz: Igen jó vagy abban, hogy életmódtanácsokat adj az embereknek. Különösen jól megy az, hogy a barátnőidnek adj arra vonatkozó tanácsokat, hogy milyen módon élhetnének jobban, vagy stílusosabban. Fontos, hogy ma ne ess bele a kezdő tanácsadók hibájába, és ne hidd azt, hogy mindenkinek szüksége van a tanácsodra. Lehet, hogy mindenkinek szüksége lenne rá, de csak az akarja hallani, aki meg is kérdez téged.

Mérleg: Csütörtökön arra van szükséged, hogy a lehető legösszeszedettebben oszthasd meg a gondolataidat másokkal. Úgy tűnik, hogy most a környezeted nem képes követni a túl elvont, túl bonyolult, vagy túl vad gondolataidat. Épp ezért fontos, hogy azokat szedd elemeikre, és a lehető legegyszerűbben és leglogikusabban prezentáld ezeket. Ha így teszel, mindenki pontosan érteni fogja azt, amit mondasz.

Skorpió: Talán azt hiszed, hogy a világ tele van csapdákkal, és nehézségekkel. A valóság azonban az, hogy a világ tele van lehetőségekkel, és támogatással. Az, amiről azt hiszed, hogy cseles csapda, valójában csak egy lehetőség a tanulásra. És ha egyedül nem tudod megoldani, akkor hívhatsz ehhez társakat. És ha ők sem tudják megoldani, akkor pedig kihagyhatod az egészet, és átugorhatsz a következő lehetőséghez.

Nyilas: A csütörtök a koncentráció napja lesz a számodra. Talán már régóta keresed a megoldást arra, hogy hogyan lehetnél kevésbé feszült és szétszórt. A megoldás természetesen az összpontosítás lesz. Igen, lehet, hogy elméletben te is tudod ezt, de csütörtökön végre elkezdheted megvalósítani a gyakorlatban is. Például kikapcsolhatod a telefonodat, amíg valamire koncentrálsz.

Bak: Azt veheted észre, hogy a mai nap olyan, mint a rétestészta: Folyamatosan nyúlik, nyúlik és egyre hosszabb lesz, mígnem már teljesen végeláthatatlanná válik. Érdemes lenne ma szüneteket beiktatnod a napodba, olyan időpillanatokat, amikor teljesen mással foglalkozol, mint addig. Mondjuk szánhatnál egy ilyen szünetben néhány percet arra, hogy pakolássz, vagy haladj valamilyen házimunkával.

Vízöntő: Olyan egyszerűen nyújthatsz olyan sok segítséget az ismerőseidnek, hogy talán észre sem veszed ezt. Mármint, hogy azt nem veszed észre, hogy mi lenne az az apróság, ami nekik segít Ma érdemes azt észben tartanod, hogy ami neked apróság, és amit te kirázol a kisujjadból, az másnak lehet, hogy megoldhatatlan kihívás és hatalmas segítség. Épp ezért figyelj az apróságokra is csütörtökön.

Halak: Végre egy nap, amikor teljes egészében a szellemi erőd teljében vagy, és lendületesen végezheted a dolgodat. Ma könnyen kaphatod azon magadat, hogy egy napa alatt annyit teljesítesz, mint a héten eddig. A nap végére a megelégedettség és a nyugalom érzése lehet rajtad úrrá. Ha szeretnél néhány extra pihenőnapot, akkor most lesz érdemes előre dolgoznod is.

közösség

további frisss

lap tetejére