Napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 27., péntek •
A Skorpió ma remek ötletekkel állhat elő, a Mérleg pénteken legyen merész!
Napi horoszkóp

Kos: Igen, te sokkal jobb vagy a szakmádban, mint ő! Hogy ki? Azt hiszem, pontosan tudod ki az, hiszen van valaki, aki már régóta bosszant. Úgy érezheted, hogy csak versenyez veled, és mindent elkövet azért, hogy lenyomjon téged. Pedig te vagy a jobb. A bosszankodás ilyenkor nem segít. Ilyenkor kreatív megoldásokra lesz szükség, hogy mások is észrevegyék, ki az ügyesebb.

Bika: Nehéz helyzetbe kerülhetsz pénteken: Egy vitás ügyben mindenki tőled várja a megoldást, de úgy érezheted, hogy meg van kötve a kezed. Hiszen, mindkét fél jogosan várhatná el, hogy protekciója legyen nálad. Mit lehet tenni ilyenkor? Mi a bölcs döntés? Nos, most azzal jársz a legjobban, ha kibújsz valahogy a döntéskényszer alól. Vagy legalább napold el a megbeszélést!

Ikrek: Vigyázat, ha a barátság keveredik a pénzzel, akkor ott nehéz helyzetek állhatnak elő pénteken. Ma az a kérdés, hogy mennyire vagy nagylelkű, mennyire akarsz elszámolni fillérre pontosan, és mennyire hiszed el, hogy nem akarnak átverni a barátaid. Tudom, nem vagy gyanakvó, ma mégis úgy tűnik, hogy gyanút fogsz. Hidd el: Az őszinte megbeszélés lesz a legjobb megoldás ma is.

Rák: Úgy tűnik, hogy pénteken valakik árgus szemekkel figyelik a munkádat. Épp ezért ma érdemes összeszedned magadat, és érdemes jól végezned a feladataidat. Persze azt nem árt tisztázni, hogy mi a jó. Ha választanod kell a rosszul adminisztrált, nem látványos, de remek munkavégzés, és az összecsapott, de jól adminisztrált, nagyon látványos között akkor ez utóbbit érdemes választanod. Persze az ideális a jól adminisztrált jó munka.

Oroszlán: Úgy érezheted, hogy muszáj mindenkivel nagyon kedvesnek és korrektnek lenned. És ebben igazad is van. Ugyanakkor, ma lehet, hogy korrektségből nem mondasz el valakinek valamit, vagy korrektségből nem állsz ki a saját érdekeidért. Ez azonban már nem annyira jó dolog. Jobb lenne, ha ma úgy tudnál korrekt lenni, hogy közben kiállsz önmagadért is, és képviseled a saját érdekeidet is.

Szűz: Félreértések tisztázásában senki sem olyan jó mint te. Könnyen lehet, hogy pénteken arra kell rájönnöd: Valakik egész végig félreértettek. Jobb lenne, ha gyorsan tisztáznád ezt a félreértést mielőtt beleássa magát mások fejébe, és esetleg aláássa a viszonyotokat. Sokkal nyugodtabb lesz a hétvégéd, ha időben tisztázol minden helyzetet, és ha nem kell azon aggódnod, milyen következtetések születnek rólad a hétvégén.

Mérleg: Egy barátnőd hatalmas lehetőséget ajánl neked. Mire vársz? Mondj igent! Lehet, hogy úgy érzed, nem fogadhatod el ezt az ajánlatot, de ez nem igaz természetesen. Lehet, hogy úgy érzed, nem vagy elég jó ahhoz, hogy igent mondhass. Ez is butaság. A helyzet az, hogy minden lehetőség adott ahhoz, hogy rábólints erre a lehetőségre. Egy kis merészséggel, most csupa jó dolog történhet veled.

Skorpió: Remek ötleteid vannak pénteken. Tényleg igazán nagyszerű elképzelések,fantáziadús tervek ezek. De sajnos senki sem hallgatja meg őket. Ha úgy érzed, hogy senkit sem érdekel a mondanivalód, akkor érdemes változtatnod a kommunikációs stílusodon. Nem, nem az a megoldás, ha hangosabban mondod – mert akkor még kevésbé figyelnek rád. De ha valamilyen látványos csavarral eladnád a témát az sokat segítene.

Nyilas: A használhatatlan tanácsok napja virradt rád. Ma sokan adnak neked tanácsot, mindenki meg is lesz győződve a saját tanácsa nagyszerűségéről, épp csak te leszel az, aki pontosan tudod: Ezek nem működnek. Ráadásul a tanácsok nagy része kéretlen tanács. Nincs mese, kapcsolj okosan hallgató üzemmódba: Ami az egyik füleden be, az a másikon ki. Így mindenki azt hiheti, megfogadod a tanácsait.

Bak: Talán szükséged lesz némi útmutatásra pénteken. Könnyen lehet, hogy eltévedsz. És talán még a szokott útvonalakba is belezavarodsz. Ma arra is van esély, hogy ne oda indulj el ahová menned kell. Szerencsére útközben az eszedbe jut a megfelelő útirány is, és még időben módosítasz. Mindenesetre már most érdemes átgondolnod, hogy hova milyen útvonalakon mész majd ma.

Vízöntő: A jó szakember ritka, mint a fehér holló. Ma pedig jó szakemberre van szükséged. A legjobb az, ha a barátnőidtől kéred el a bevált szakembereik elérhetőségeit. És persze az is fontos, hogy hivatkozz az ajánlókra, hogy a szakik is tudják, te bennfentes vagy. Ha ma bármi elromlik az otthonodban, azt ne akard magad megszerelni (és ne is várj arra, hogy a férjed megcsinálja majd).

Halak: Lehet, hogy sokan nem a kitartásodról ismernek, ma mégis úgy tűnik, hogy sokkal kitartóbb vagy, mint mások. Pénteken pont az állhatatosságod miatt tudsz elérni valamit, és pont a kitartásod miatt szerzel meg egy lehetőséget. Ezt ma tartsd észben, és mindent csinálj nagyon-nagyon kitartóan. Mindenben legyél sokkal eltökéltebb, mint máskor, és semmit se hagyj abba idejekorán.

közösség

további frisss

lap tetejére