Napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 25., szerda •
A Skorpió ma utolérheti magát, a Bika hallgasson a saját megérzéseire.
Napi horoszkóp

Kos: Úgy érezheted szerdán, hogy egy kicsit össze vagy zavarodva. Mintha ma abban sem lennél teljesen biztos, hogy milyen nap van. Az egyik pillanatban még azt hiszed, hogy kedd, a másikban már csütörtöknek tűnik. Pedig szerda van. Még két munkanap vár rád a hétből (a mai mellett), ezért jó lenne, ha össze tudnád szedni magadat egy kicsit. Ma próbálj jobban figyelni, és mélyebben koncentrálni.

Bika: Mindenféle módszereket kipróbáltál már egy ügyben, de valahogy csak nem akaródzik meglenni a megoldásnak. Pedig egyszer, évekkel ezelőtt megoldottál már egy ugyanilyen helyzetet. Itt az ideje, hogy mások tanácsai helyett végre a saját tanácsaidra hallgass, és azt tedd meg megint, ami akkor már segített. Lehet, hogy nem emlékszel pontosan, mégis megéri előszedni az emlékeidet.

Ikrek: Igazán szívesen lemondanál mindenféléről mások javára. Pedig a nagy nagylelkűséged mellett arra is kellene gondolnod, hogy veled mi lesz. A sok lemondás, ajándék, és másoknak nyújtott segítség között nem szabad elveszned neked magadnak. Arra kérlek, hogy szerdán egy kicsit foglalkozz magaddal, és egy kicsit tedd fel azt a kérdést, hogy mi lenne a legjobb neked magadnak!

Rák: Úgy tűnik, hogy valaki szeretne rád ijeszteni szerdán. Az azonban, hogy valaki meg akar félemlíteni, még nem jelenti azt, hogy félned is kellene. A legjobb az lenne, ha ma mielőtt megrettensz valaki mástól is tanácsot kérsz. Könnyen lehet, hogy a borúlátó ismerősöd az egyetlen, aki megrettent, és téged is szeretne befolyásolni. Mindenki más azonban megnyugtat.

Oroszlán: Ne adj tanácsot! Azért nem kellene ma tanácsokat osztogatnod, mert csupa olyasmiben kérnek tőled tanácsot, amikhez valójában nem értesz. Ma érdemes ezért önmérsékletet gyakorolnod, és nem osztanod az észt olyan témában, amiről fogalmad sincs. Ha ugyanis valaki megfogadja a rossz és működésképtelen tanácsaidat, az bizony nagyon is megorrol majd rád, amikor csődöt mond a tanácsod.

Szűz: Új helyeket, új lehetőségeket fedezhetsz fel szerdán. Ma érdemes sétát tenned olyan helyeken, ahol nem jársz túl gyakran. Nézz be a kis utcákba, kukkants be az új boltokba a környékeden, kopogtass át a szomszédba. Minél több új helyet fedezel fel annál több jó élményben lehet részed. Ne felejtsd el: A lelked mélyén él benned egy felfedező, aki mostanában talán unatkozott egy kicsit.

Mérleg: Engedd el a mérgedet szerdán! Úgy tűnik, hogy valaki pár napja olyan mélyen megsértett, hogy te még mindig azon rágódsz, azon mérgelődsz. Pedig ő tényleg nem akart bántani – egyszerűen csak ennyi tellett tőle. Szerdán jó alkalmad lesz arra, hogy elengedd az iránta érzett haragodat, és hogy a megbocsátást válaszd, Ez annál is inkább időszerű, mivel ő már nem is emlékszik az esetre.

Skorpió: A házimunkával egy kicsit talán elmaradtál szerdára, de ma szerencsére két módszer is a rendelkezésedre áll, hogy utolérd magadat. Egyrészt megtehetnéd, hogy nem vagy olyan nagyon szigorú magaddal, és nem követelsz annyit magadtól. Másrészt ha egy kicsit rákapcsolsz, akkor ma többet tudsz elvégezni, mint szoktál. Mint mindig, az arany középút a jó meg oldás: Egy kis engedékenység, egy kis plusz munka.

Nyilas: Úgy érzed magadat szerdán, mintha te lennél az igazság lánglelkű bajnoka. Egy szuperhős, aki mindig kiáll a jókért és az elnyomottakért. Ma találsz is bőven olyan ügyet amelynek az élére állhatnál, és találsz olyan embereket, akiknek segíthetnél. A legjobb persze az lenne, ha segítő magatartás a közvetlen környezetedben kezdenéd. A családodban, barátaid között is van kinek segíteni.

Bak: Attól tartasz, hogy szerdán negatív ítéletek és negatív pletykák születnek rólad. Vajon miért félsz ettől? Vajon miért számít ma neked ilyen nagyon az, hogy mások mit gondolnak rólad? Szerdán megtehetnéd, hogy ne mások véleményére figyelj, hanem csakis a sajátodéra. Ma megteheted, hogy te magad hozz pozitív ítéletet magadról, majd azt gyorsan híreszteld is el önmagadról!

Vízöntő: Szerdán szívesen elengednél néhány olyan tradíciót, amelyek már nem megtartó erőt jelentenek a számodra, sokkal inkább korlátot képeznek előtted. Itt az ideje annak, hogy felülvizsgáld a szokásaidat, a rigolyáidat, és az összes elvedet, hiszen könnyen lehet, hogy találsz köztük olyanokat, amelyek már réges-régen elavultak, már te magad sem gondolod őket komolyan, de mégis ragaszkodsz hozzájuk.

Halak: Szerdán összeszeded a bátorságodat, és kipróbálsz valami teljesen új dolgot. Olyasmit vállalsz ma be, amire már régóta készülsz, és amiről talán már sokat beszéltél az ismerőseidnek, de amit még sohasem mertél megtenni. Tudnod kell, hogy ma nem várt méretű sikerrel jársz, ezért igazán jól teszed, ha belevágsz a dolgokba. Ma különösen jó ötlet a technikai újdonságok használata a számodra.

közösség

további frisss

lap tetejére