Napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 23., hétfő •
A Kosoknak ma szerencsésebb lehet, ha csendben maradnak, a Szűz nagy lendülettel vág neki a hétnek.
Napi horoszkóp

Kos: Ha nem tudod halkan mondani, akkor inkább ne mondjad sehogyan sem. Hétfőn úgy érezheted, hogy az üvöltés az egyetlen egy eszközöd, de az az igazság, hogy a kiabálás még mindig nem eszköz semmihez sem. Épp ezért, ha már tényleg csak ez az egy eszközöd maradt (vagy legalábbis ezt hiszed) akkor inkább ne csinálj, és ne mondj semmit sem. Hidd el: Jobb lesz ez így.

Bika: Hétfőn nem erősséged a türelem, pedig ma jobb lenne, ha észrevennéd: A lassan alakuló folyamatok miatt megéri türelmesnek lenned. Ami nem azt jelenti, hogy ezek miatt a folyamatok miatt éveket kellene várnod. De néhány nap, vagy néhány hét még belefér. Ne felejtsd el: Hatalmas változások indultak el az életedben, és ezeknek az erőknek idő kell ahhoz, hogy befejezzék a munkájukat.

Ikrek: A tested pozitív változásokon megy át hétfőn. Na jó, nem egy nap alatt mennek végeb ezek a pozitív változások, de ma már jól észlelhetővé válnak. A mai napot nyugodtan szánd arra, hogy összebarátkozol a testeddel, és arra, hogy megszereted azokat a testrészeidet, amelyekkel eddig problémáid voltak. Ha szeretnél változtatni a testeden, akkor az az első lépés, hogy megszereted azt.

Rák: Lehet, hogy olyasvalakivel kell megharcolnod az igazadért, aki teljesen biztos benne, hogy vesztésre áll. Hogy akkor mégis miért harcol veled? Talán pont ezért. Talán pont azt akarja bebizonyítani, hogy ő csak azért is meg tudja mutatni, hogy ő győz. Mindketten tudjátok, hogy nem fog győzni. Hogy akkor mit tehetsz? Itt lenne az ideje annak, hogy egy nagylelkű békaajánlatot tegyél, amely akár közös győzelemnek is tekinthető.

Oroszlán: Eleged van a hamisságokból, és eleged van az őszintétlenségből. A hétfő az őszinteség napja lesz a számodra, amikor mindenkinek megmondod az igazat, és amikor szívesen öntesz tiszta vizet a pohárba. Ennek a folyamatnak az is a része, hogy másokat szeretnél szembesíteni a kis hazugságaikkal. Vigyázat, ezzel elég sok ellenséget szerezhetsz magadnak.

Szűz: Hétfőn nagy lendülettel vágsz bele az új hét új feladataiba. Ma érdemes rangsorolnod a heti teendőidet, és érdemes az igazán fontosakat előre venned. Ha ezeken túl vagy, akkor máris sokkal könnyebben megy majd a többi teendő. A hétfő alkalmas arra, hogy nagy dolgokat valósíts meg, és teljesen új minőségeket teremts az életedben. Ma minden munka könnyebben megy neked, mint máskor.

Mérleg: Kiválasztottnak érezheted magadat hétfőn. ma könnyen megtalál a különlegesség érzése, és könnyen érezheted úgy, hogy ezt a különlegességet a világ is meglátja rajtad. Azért természetesen nem árt vigyáznod, hiszen spirituális értelemben egyszerre vagyunk mindannyian egyek, és egyszerre vagyunk mindannyian különlegesek. Ezt talán nehezen érted meg, de a nap végére könnyebben összeállhat benned a kép.

Skorpió: Ha igazán jó megoldásra van szükséged szerelmi, párkapcsolati vagy barátsággal kapcsolatos kérdésekben, akkor ma kellene feltenned azokat. Persze ezeket a kérdéseket nem elég feltenned, de a választ is meg kellene hallgatnod rájuk. Mostanában különösen hajlamos vagy arra. hogy kapkodj, elhamarkodj dolgokat, és idejekorán befejezz beszélgetéseket. Ma ne tedd ezt!

Nyilas: Szükséged van arra, hogy a testeddel foglalkozz. Szükséged van arra, hogy végre megtaláld a neked legmegfelelőbb, és legszórakoztatóbb mozgásformát. Egy kis mozgás ugyanis segít a testednek abban, hogy egészségesebb, erősebb és boldogabb legyen. A hétfő alkalmas arra, hogy számodra új mozgásformákat próbálj ki. Ne felejtsd el: Az igazán neked való mozgás az, ami az elmédet is megdolgoztatja, és szórakoztat.

Bak: Úgy érezheted magadat hétfőn, mintha csak egy kedves robot lennél, aki kötelességtudóan teszi azt, amit tennie kell. Az igazság az, hogy ma a monoton munkát is feldobhatnád valamivel. A legjobb az lenne, ha mindenbe, amit hétfőn csinálsz belevinnéd az egyéniségedet. Ma mindent csinálhatnál színesebben, bohókásabban és kedvesebben, mint mások.

Vízöntő: A nehéz kérdésekre mindig egyszerű a válasz. Sőt! A legtöbbször annyira nyilvánvaló, és annyira egyértelmű a válasz, hogy pont azért nem találjuk. Mivel pedig régóta nem találjuk a választ, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy akkor a kérdés is nehéz lesz. Pedig valójában olyan könnyű a válasz, hogy nem mertük elhinni. Ellentmondásos? Igen az. Ma kiléphetsz ebből az ellentmondásból, és elhiheted az egyszerű válaszokat.

Halak: Ennyi az összes dolgod hétfőn. A mai nap különös lendülettel, és különös energiákkal talál rád. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy megőrzöd ezt a lendületet, megőrzöd ezeket az energiákat. Ne hagyd, hogy ma bármi megtörje a lendületedet, és ne hagyd, hogy vbárki elvegye a kedvedet mindattól, amit olyan nagy lelkesedéssel csinálsz. Ez lesz a lendületed megőrzésének titka.

közösség

további frisss

lap tetejére