Napi horoszkóp - 03.16.

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 16., hétfő •
A Nyilasok ma nagyon figyeljenek oda, milyen arcukat mutatják mások felé, a Skorpió hétfőn ajándékozós kedvében van.
Napi horoszkóp - 03.16.

Kos: A hét első napján a kreativitásod szárnyal, és ezt arra használod fel, hogy megoldj egy csomó feladatot az életedben. Mindazt, amit ezen a héten szeretnél megoldani érdemes előrehoznod mára, hiszen ma vagy a legkreatívabb, és a legkipihentebb. Ne felejtsd el, hogy a hétre tervezett ügyeidben akkor is te leszel a legjobb problémamegoldó személy, ha egyébként szívesen hívnál külső segítséget.

Bika: Most egy kicsit érzékenyebb és sértődékenyebb vagy a szokásosnál. Ezt neked is észben kell tartanod, de a környezetednek még inkább számolnia kell ezzel. Ma megsértődhetsz olyan vicceken, amelyeken máskor nevettél, és nehezen viseled a munkahelyi nyomást is, a munkahelyi pletykálkodástól pedig teljesen ki tudsz borulni. A legjobb az lenne, ha hétfőn épp ezért ki is maradnál mindenféle pletykálkodásból.

Ikrek: Szeretnél szívességet tenni másoknak, de nincs meg ehhez minden szükséges lehetőséged. Mielőtt felajánlod a segítségedet, gondold át, hogy valóban tudsz-e segíteni, vagy csak szájhősködésről lenne szó. Hétfőn akkor tegyél szívességet, ha valóban tudsz segíteni, akkor adj, ha van miből adnod. Ha kell, akkor inkább várd ki a megfelelő pillanatot, amikor már valóban tudsz segíteni másoknak.

Rák: Ma ideje lesz felülbírálnod néhány korábbi döntésedet és megváltoztatni a korábbi álláspontodat. Hétfőn megláthatod, hogy milyen elavult, idejétmúlt elvekhez ragaszkodsz, és mik azok az elvárásaid, amelyeken ideje lenne változtatnod. Hidd el, a megújulás mindig új lehetőségeket és új eseményeket hoz az életedbe. Ha elég gyors vagy, estére már ezt is megtapasztalhatod.

Oroszlán: A leginkább arra vágysz, hogy végre ne neked kelljen döntéseket hoznod. Attól tartok, hogy ez nem lesz lehetséges, mivel hétfőn rengeteg helyzetben kell neked kimondanod a végső szót. Most ahelyett, hogy menekülsz a döntések elől, állj elébük bátran, és bátran válasz a lehetőségek közül. Fontos, hogy tudd: Csak az a rossz döntés, amit nem hozol meg. Ma a halogatás lenne a legrosszabb választásod.

Szűz: A hétfő az apróságok napja. Ma csupa apróság történik veled, és ezekből az apróságokból épülnek fel fokozatosan a nagyobb változások. Eleinte észre sem veszed, hogy egy-egy válaszod, egy-egy döntésed hogyan illeszkedik a nagy egészbe, de a nap végére összeáll a mozaik. Ha ma bármit el kell intézned, ne akard egyszerre megoldani, bontsd részfeladatokra, és azok szerint haladj, szépen sorjában.

Mérleg: Olyasmire akarnak rávenni hétfőn a többiek, amihez nincsen kedved. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, és megváltoztassák a véleményedet egy ügyben. Ha jobban megnézed, azt fogod látni, hogy nemcsak igazad van, de az is te vagy, akinek a többieket kellene meggyőznie. Hétfőn érvelj bátran és okosan az igazad mellett, mert csak így tudod megértetni a többiekkel, hogy a te véleményedre érdemes adniuk.

Skorpió: A hétfő az ajándékozásról szól. Ma szívesen megajándékoznád valamivel a kedvesedet, a barátnőidet, a családodat, a gyerekeidet. Egy kicsit talán az zavar, hogy ehhez nincs most semmilyen apropó sem. De miért kellene ahhoz ok, hogy ajándékot adj? Nyugodtan lepd meg egy kis aprósággal a szeretteidet, hidd el, jobban fognak neki örülni, mint a kötelezően átadott ajándékoknak, amelyekre számítanak.

Nyilas: Hiába akarod a kemény és határozott álarcodat viselni, hétfőn minduntalan lebuksz majd, és kiderül, hogy milyen kedves, barátságos és engedékeny vagy. Nincs mit tenni, el kell fogadnod, hogy ma sokan átlátnak rajtad, és sokan látják benned, hogy valójában csak egy nagy adag szeretetre, elismerésre és ölelésre vágysz. Tudod mit? Nyugodtan hagyhatod, hogy mások megszeretgessenek!

Bak: Ma takaréklángon működsz, és a legszívesebben nemcsak ágyban reggeliznél, de ágyban ebédelnél, ágyban vacsoráznál, egyszóval az egész napodat heverészéssel töltenéd az ágyban. Persze azért ehhez a főnöködnek és a családodnak is lenne egy-két szava. Lehet, hogy nem töltheted az egész napot lustálkodással, de azt senki sem tilthatja meg neked, hogy hétfőn egy kicsit többet pihenj, mint ilyenkor szoktál.

Vízöntő: A legszívesebben ma csak és kizárólag jótékonykodnál. Egész nap jó tündér üzemmódban működsz, mindenkinek segítesz, de könnyedén megfeledkezhetsz arról, hogy magadra is odafigyelj. Nem lepődnék meg, ha ma kimaradna egy-két étkezés, és azon sem, ha megfeledkeznél egy fontos lehetőségedről. Kérlek, figyelj legalább annyira magadra is, mint amennyire másokkal törődsz!

Halak: Sietős lesz a Halak napja. Ma hajlamos vagy a kapkodásra, és arra, hogy összecsapd a feladataidat. Emiatt aztán talán többet tévesztesz és rontasz, mint máskor. Gondold át, mi az, amit inkább más napra halaszthatnál a mára tervezett teendőid közül. Ha egy kicsit kevesebbet vállalsz, akkor több időd jut mindenre, és több időd jut arra is, hogy végiggondold, kinek mivel tudnál segíteni a környezetedben.

közösség

további frisss

lap tetejére