Napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 24., kedd •
Az Ikrek ma új stratégiákkal próbálkozik, a Szűz sokat mosolyog.
Napi horoszkóp

Kos: Ha eddig azt gondoltad, hogy minden nap egyforma, akkor a kedd igazán a kedvedre való lesz. Vagy épp fordítva, ha szereted az egyhangúságot. A kedd ugyanis nagyon más lesz, mint a hétfő volt. Hogy őszinték legyünk, mostanában nem is nagyon volt olyan napod, mint amilyen a kedd. Ez a változatosság talán már-már túl sok is lesz neked. Vagy úgy is mondhatnánk: Talán túl sok lesz a jóból.

Bika: A régen várt dolgok lassan bekövetkeznek. A hangsúly a lassanon van. Ma tulajdonképpen olyan lassan vánszorognak veled az események, mint ahogy a fű nő. Úgy tűnik, hogy az egész tavaszod ilyen lassú, nyugodt módon telik, ezért nem is kellene elkezdened kapkodnod. Egyszerűen csak hagyd, hogy minden a saját természetes tempójában haladjon a maga útján.

Ikrek: A teljesen új stratégiák kipróbálásáról szól majd a kedd a számodra. Tudod, a bölcs mondás szerint is őrültség az, ha mindig ugyanazt tesszük, de azt várjuk, hogy valami majd megváltozik. Épp ezért neked ma valamit (vagy mindent) máshogyan kellene tenned. Ma bátran újíts, és bátran vess be teljesen új reakciókat a régi problémák ellen. Meglásd: Ezek az új reakciók segítenek.

Rák: Kedden foglalkozz a testeddel. Ha a betegség illúziójával küzdesz, ez a nap alkalmas lesz arra, hogy elindulj a gyógyulás útján. Ha azt gondolod, hogy vékonyabbnak kellene lenned, akkor is ez lesz a te napod. Ma elindulhatsz az önelfogadás és az önszeretet útján, no meg belekezdhetsz egy új fogyókúrába is. Vajon melyiket választod? Lehet, hogy az önszeretet tűnik, nehezebbnek, de hosszútávon az a hatásosabb.

Oroszlán: Kedden azt várod el a környezetedtől, hogy gondolatolvasók legyenek. Ma hajlamos vagy félmondatokban kommunikálni, vagy egész egyszerűen elvárni, hogy mindenki tudja, mit mondanál, ha megszólalnál. Lehet, hogy ez így nem lesz túlzottan célravezető. Vagyis: Biztos, hogy ez így nem lesz célravezető. Jobban teszed, ha ma mégiscsak kimondod a gondolataidat, mert így megért majd a környezeted is.

Szűz: Olyan mosolygós napod lesz kedden, hogy a legszívesebben egész nap nevetgélnél, és egyáltalán nem is lesz kedved semmi fontos vagy komoly dologgal foglalkozni. Könnyen lehet, hogy a tavaszi napsütésbe vágysz sétálni, ahelyett, hogy az irodában ülnél. Az is lehet, hogy a legszívesebben a gyerekeiddel töltenéd a napot. Érdemes délután egy kisebb sétát szervezned a kicsikkel.

Mérleg: A klasszikus elegancia híve vagy kedden. Ma érdemes nagyobb gondot fordítanod a megjelenésedre, mert könnyen lehet, hogy váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, amikor slamposan nem éreznéd jól magadat. ha szingli vagy, akkor talán a potenciális nagy Ő jön veled szembe, de az is lehet, hogy a nagyfőnök hívat soron kívül, vagy egyszerűen csak mindenki extrém elegáns a környezetedben.

Skorpió: Lehet, hogy akadoznak a gondolataid kedden. Mintha most nem lenne teljes az összhang abban, amit tenni szeretnél, és amit valójában teszel. Ha például azt veszed észre, hogy a kezed, vagy a lábad nem pont azt teszi, amit szeretnél, vagy, ha egyszerűen a gondolataid áramlása látszik lelassulni, akkor át kellene gondolnod a pihenésről alkotott elveidet. Valószínűleg többet kellene aludnod, mint amennyit megengedsz magadnak.

Nyilas: A kedd a hosszú fejtegetések, és a sok-sok beszéd napja lesz a számodra. Sajnos nem te beszélsz, hanem te hallgatsz. Könnyen lehet, hogy úgy érzed majd: Mindenki jobban járna, ha te beszélnél, hiszen ennyi mindent sokkal összeszedettebben, és gyorsabban mondanál el. Ha már nagyon unod a hallgatást, akkor próbálj meg észrevétlenül internetezni a telefonodról – de tudnod kell, hogy nagy a lebukás veszélye.

Bak: Mindenre teljesen friss szemmel tekintesz, és mindenkivel úgy viselkedsz, mintha most találkoznátok először. Ha hiszed, ha nem ez jó, hiszen így elengedheted a régi berögözött állapotokat, és könnyedén megszülethetnek az újak. Talán észre sem veszed, de kedden sokakkal változik meg a kapcsolatod. Ha valakivel szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni, akkor most tegyél lépéseket.

Vízöntő: Mostanában sokféle helyzetben kellett helytállnod. A lelkednek most azt teszi a legjobbat, ha a barátaiddal értékes időt töltötök együtt. Beülhettek a kedvenc helyetekre, vagy találkozhattok valamelyikőtök lakásában. A lényeg, hogy együtt legyet, és egymásra figyeljetek. Ma tilos a közös munka – mert az nem a lelketeknek értékes idő. Igaz, a pénztárcátoknak jót tesznek a közös projektek.

Halak: Talán egy kicsit túl elvont vagy kedden. Talán egy kicsit túl képszerűen beszélsz, és sokan lemaradnak a fura hasonlataidnál, ezért képtelenek megérteni, hogy mennyire fontos dologról beszélsz. Pedig ma igazán fontos dolgokról beszélsz. Érdemes lenne egy kicsit földhözragadtabban fogalmaznod, és érdemes lenne egy kicsit kevésbé nagyívű mondatokat mondanod, hogy mások is követhessenek.

közösség

további frisss

lap tetejére