Napi horoszkóp - végre péntek!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 20., péntek •
A Nyilasok legyenek a hét utolsó munkanapján türelmesek, a Kosokat viszont ma semmi sem állítja meg!
Napi horoszkóp - végre péntek!

Kos: Tele vagy csodás ötletekkel, de ezeket igazán szívesen titkolnád. Pedig azzal járnál jobban, ha megosztanád másokkal az ötleteidet. Sőt! Kürtöld őket világgá. Igazán nem kell attól tartanod, hogy az ötleteidet ellopja valaki. Ha megosztod őket, akkor válnak igazán a tieiddé, és akkor energiát is kapnak. Pont annyit, hogy könnyűszerrel sikerüljön megvalósítanod őket.

Bika: Igen, te vagy a lehető legtökéletesebb jelölt egy feladatra. Ezt te tudod. A barátaid tudják. De, hogy a feladat gazdái is tudják-e, az már nem ennyire biztos. Ma tehát az lenne a feladatod, hogy eladd magadat. Ma az a dolgod, hogy kimondd, és kimutasd, hogy mennyire jó vagy mindenben. Érdemes elfelejtened azt, hogy az öndicséret büdös. Ha te nem dicséred fel magadat, talán sohasem lesz meg az a bizonyos feladat.

Ikrek: Egyszerűsíts! Megint egy olyan nap van, amikor hajlamos vagy túl bonyolultan felfogni mindent, és amikor hajlamos vagy túlzásban vinni a nyakatekert tervek kidolgozását. Pedig mint mindig, ma is az egyszerűség lenne a lehető legfontosabb dolog a számodra. Ha sikerül egyszerűvé tenned a bonyolult helyzeteket, akkor bizony sokkal könnyebben és ügyesebben oldod majd meg őket.

Rák: Pénteken az előrelátás bajnoka vagy: Már jó előre felteszed azokat a kérdéseket, amelyeket majd csak sokkal később kellene feltenned. Lehet, hogy ezzel elég sok embert felidegesítesz a környezetedben, hiszen ők azt várnák el tőled, hogy majd csak akkor kérdezz, ha a kérdezésnek és a kérdéseknek ideje van. Ugyanakkor az is igaz, hogy a kérdéseidnek hála ma elkerülhetsz egy nehéz helyzetet.

Oroszlán: Pénteken nincs túl egyszerű dolgod, hiszen ma egyszerre legalább húsz dolgot szeretnél megcsinálni. Ha azonban nem ezzel a húsz dologgal készülnél, hanem csupán eggyel, vagy kettővel máris sokkal jobban haladhatnál. Érdemes úgy tervezned az estédet, hogy legyen időd bulizni. Egy buli ugyanis segít levezetned a napi rohanásban (kapkodásban) keletkezett feszültséget.

Szűz: A listáknak mágikus ereje van. Lehet, hogy azt hiszed, viccelődöm veled, vagy gúnyt űzök a listaírási szokásaidból, de az a helyzet hogy nem ezt teszem. Ha valamit ugyanis leírsz, az plusz energiát kap.Ha adsz neki határidőt, vagy részfeladatokra bontod, az megint csak plusz energiákat ad neki. És így a végére igazán erős teremtő erőt jelentenek a mai listáid.

Mérleg: Lehet, hogy egy kicsit túlzottan is alul értékeled magadat? Teljes mértékben lehetséges, hogy mások sokkal reálisabban látnak téged, mint te magadat. Ma kérdezd meg a környezetedet, hogy nekik mi a véleményük a munkádról. Azt fogod tapasztalni, hogy ők sokkal jobban elégedettek veled, mint te saját magaddal. Könnyen lehet, hogy ma nekik van igazuk.

Skorpió: Pénteken újraírhatod az egész hetedet. Bármi is történt eddig, bármi is volt sikeres, és bármit is hibáztál, azt most mind megváltoztathatod. Ez azt jelenti, hogy az eddigi kudarcaidból most könnyedén lehetnek sikerek. De az eddigi sikerek is kudarccá fordulhatnak. Épp ezért ma az a fontos, hogy őrizd a sikereket, és javítsd ki a hibákat. ha így teszel, sokkal jobban záródik a hét, mint vártad.

Nyilas: Lehet, hogy a türelem nem a legnagyobb erősséged. Pénteken mégis érdemes lesz gyakorolnod a türelmet. Fontos tudnod, hogy ez nem az értelem nélküli, teljesen irracionális türelem, hanem az a várakozás, amikor tudod: Valami jó fog történni. Ma különösen igaz az, hogy a jóra érdemes várnod. Sőt! Amire ma vársz, az szinte biztosan sokkal jobb lesz, amire megkapod, mint ahogyan vártad azt.

Bak: Megtapasztalhatod azt, hogy milyen fontosak a pletykák és a híresztelések. Ma azért kapsz meg egy lehetőséget, mert jó híred van. Ma valaki azért mond neked igent, mert csupa jót hallott rólad. De épp ezért fontos lenne levonnod azt a következtetést is, hogy az nagyon számít, hogy kinek mit mondasz másokról. Ezekkel a szavakkal ugyanis hatással lehetsz mások emberek jövőjére. És ez hatalmas felelősség.

Vízöntő: Az őszinte szavak ma sokkal többet érnek, mint a legnagyobb kincsek, vagy a legnagyobb vagyonok. Ne felejtsd el, hogy az őszinteséged, és a hitelességed a legnagyobb kincseid közé tartoznak. Ma legyél őszinte mindenkivel, akkor is, ha ez esetleg egy kicsit a nehezedre esik. Hidd el: Az őszinteségedért az is hálás lesz, aki nem pont ugyanazt kapja, amire számított tőled.

Halak: Szeretnéd, hogy a szavaid igazán szívhez szólóak legyenek? Ezt igazán könnyen elérheted. Egész egyszerűen csak a szívedből kell beszélned. Nem a fejedből, hanem a szívedből. Ha azt mondod, amit a szíved diktál, ha azokat a szavakat használod, amelyeket a szíved is használna, az azzal jár, hogy közvetlenül a hallgatóságod szívéhét szólítod meg. Így megy az üzenet szívtől szívbe majd.

 

közösség

további frisss

lap tetejére