Napi horoszkóp - Mi vár rád hétfőn?

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 09., hétfő •
A Kosok ma aggodalmas napra számíthatnak, az Oroszlánok kicsit elveszettnek érezhetik magukat hétfőn.
Napi horoszkóp - Mi vár rád hétfőn?

Kos: Talán némi aggodalom lesz rajtad úrrá hétfőn. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, ezen a héten olyan nagyon sok dolgod van, hogy annyi mindenre egyszerűen nem is juthat időd, mint amennyi mindent meg kellene csinálnod. Lehet, hogy igazad van. De nyugodj meg! Úgy tűnik, hogy egy kicsit túlvállaltad magadat a hétre. Ezért az első és legfontosabb, hogy most rendezd sorba a teendőidet, és csak a fontosakat sorold előre.

Bika: Az új hét tiszta lapot jelent a Bikák számára. A jegy szülöttei igazán átérzik, hogy milyen jó is tiszta lappal, minden előzetes hatást elengedve újrakezdeni. Tekints úgy a mai napra és a mai nap feladataira, mintha tényleg mindent most csinálnál először az életedben. Igen, még azokat is, amelyeket olyan sokszor csináltál már, hogy szinte a könyöködön jönnek ki. Ha ma friss szemmel tekintesz a feladataidra, könnyebb lesz elvégezned őket.

Ikrek: Hétfőn szinte habzsolnád az életet. Ma mindenből többet, szebbet, nagyobbat, hatalmasabbat szeretnél. Ma hajlamos vagy arra, hogy kettőt vegyél el abból, amiből csak egyre lesz szükséged. Ez egyébként nem baj, hiszen a feleslegedet szívesen adod oda olyanoknak, akiknek sokkal nagyobb szükségük van rá, mint neked. Ma úgy habzsolod az életet, hogy közben megtanítasz másokat is az élet élvezetére.

Rák: Az igazságérzeted hatalmas lesz hétfőn. Ma kiállsz az elnyomottak jogaiért, és megvéded a gyengéket. Talán úgy érzed, hogy folyamatosan támadnod kell azokat, akik szerinted erősebbek, de valójában ennél diplomatikusabb módszereket kellene bevetned. Ma akkor tudod megvédeni a saját jogaidat és mások jogait is, ha az erő helyett a diplomácia eszközeihez fordulsz. Így leszel igazán eredményes.

Oroszlán: Talán nem találod a helyedet hétfőn. Talán ma úgy érzed, hogy minden megváltozott körülötted, és mindenki máshogyan viselkedik egy kicsit, mint ahogyan szokott. Könnyen lehet, hogy ez a hétfő a munkahelyeden egy új korszak kezdetét jelenti. Ebben az új korszakban rád új szerepek várnak, és ideje lenne elkezdened kitalálni ezeket a szerepeket. Akkor is újraálmodhatod a munkádat, ha még nem veszed észre a változások jeleit.

Szűz: Nagy szükséged lesz hétfőn a kitartásodra. Nem, nem azért, mintha nagy nehézségekbe ütköznél, hanem pont azért, mert ma nem ütközöl nehézségekbe. Ma nem nagyon lesznek körülötted feladatok vagy akadályok, amelyek inspirálnának, és amelyek miatt összeszednéd magadat. Ezek helyett egy kicsit csendesebb, egy kicsit unalmasabb napod lesz. Az unalom ellen pedig csak a kitartás segít majd ma is.

Mérleg: Ne lepődj meg, ha hétfőn úgy érzed, eljött az ideje egy életmódváltásnak. A hétfőd igazán könnyen szólhat egy új, egészségesebb életmód felfedezéséről és kialakításáról. Könnyen lehet, hogy ma úgy érzed, változtatnod kell az étkezéseden – tedd meg nyugodtan. Lehet, hogy ma inkább valamilyen sportot vagy mozgást kezdenél el? itt az ideje, hogy belevágj. Itt az ideje, hogy elkezdj egy kicsit egészségesebben élni.

Skorpió: Nyitott ajtókat döngetsz hétfőn. Ma szeretnél elérni valamit, amiről úgy gondolod, hogy senki sem támogat benne. Ez azonban tévedés: valójában mindenki ugyanazt akarja, amit te. Érdemes éppen ezért támogatókat gyűjtened magad köré. Érdemes elmondanod a terveidet másoknak, hogy észrevedd: azok a bizonyos ajtók valóban nyitva vannak, neked csak be kell lépned rajtuk. Ugye, milyen egyszerű?

Nyilas: Itt az ideje, hogy őszintén lelkesedj! Tudom, egyébként is tele vagy lelkesedéssel, de ezt néha igen nehezen mered csak kimutatni. Ma azonban érdemes lenne megmutatnod a világnak, hogy milyen nagyon lelkes vagy. Itt az ideje annak, hogy valakit lelkesen támogass, hogy valakiért rajongj, és hogy valakit szeretettel vegyél körül. Hétfőn nyugodtan engedd szabadjára a benned élő lelkes kiskamaszt!

Bak: Jobban szereted az egyértelmű utasításokat, mint a kétértelmű megjegyzéseket. Ez pedig hétfőn nem könnyíti meg az életedet, hiszen ma könnyen kaphatsz összefüggéstelen, vagy zavaros kéréseket. A titok a kommunikációban rejlik. Ha valamit nem értesz, akkor ne szégyellj visszakérdezni. Ha kell, akkor többször, többféleképpen is rákérdezhetsz arra, hogy mégis mit szeretnének mondani neked. Hidd el, így elkerülheted a félreértéseket.

Vízöntő: Hétfőn vegyél egy nagy levegőt és vágj bele valami újba. Úgy értem, egy új feladatba, új munkába, vagy pluszmunkába. Tudom, tudom, így is nagyon sok dolgod van. Mégis most érdemes lenne egy pár hétig többet teljesítened, mint eddig. Ez alatt a pár hét alatt megalapozhatod ugyanis a jövődet. A következő hónapok, évek eredményei nagyban függnek attól, hogy most mennyi pluszmunkát vállalsz, és milyen minőségben végzed el azt.

Halak: Egy kicsit talán össze vagy zavarodva hétfőn. Úgy érezheted, hogy hirtelen nagyon sok mindent kell csinálnod. Olyan sok mindent, hogy ennyi mindenhez talán időd sincs. Nyugodj meg, és állíts fel egy rangsort. Nem, most nem a szokásos, „ki mindenki fontosabb nálad” rangsorra gondolok. Hétfőn az egészséged, a saját jólléted lesz a legfontosabb. Ma elsősorban a testi-lelki egészségedért kell tenned. A többi feladatod (és a többiek) várhat.

közösség

további frisss

lap tetejére