Napi horoszkóp - keddi csillagjóslás

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 03., kedd •
Kedden az Oroszlánok teljesítsék be vágyaikat, a Mérlegek legyenek kicsit lazábbak.
Napi horoszkóp - keddi csillagjóslás

Kos: Minden, amire szükséged van az már valahol le van írva. A kedd a tanácsadó könyvek, és egyéb szakirodalmak napja lesz a Kosok számára. Ma egész egyszerűen nincs más dolgod, mint megtalálnod azt a forrást, amely tartalmazza a neked szükséges receptet. Lehet, hogy azt hiszed, ez sokáig tart majd, de ez nem igaz, valójában igen gyorsan megtalálod a megfelelő könyvet vagy folyóiratot.

Bika: A szívességek körbejárnak: Ha te teszel egy szívességet valakinek, ő jobb kedvű lesz, és tesz egy szívességet valakinek, aki jobb kedvű lesz, és tesz egy szívességet valakinek… és így tovább. Mindez a végén visszaérkezik majd hozzád. Nem hiszed? Nem baj. Nem kell elhinned. Tegyél egy próbát, és figyeld, mi történik. Ha ma kedves vagy az emberekkel, akkor rengeteg kedvesség jut vissza hozzád.

Ikrek: Az akadályok talán megmászhatatlan hegyként tornyosulnak föléd kedden. Ne felejtsd el, hogy minden csak nézőpont kérdése: Ha akarom, akkor ezek hegyek, de ha akarom, akkor egyszerű turistacélpontok, kiépített felvonókkal. Te melyiket választod ma? Kedden érdemes feltenned magadnak a kérdést egy-egy nehézség láttán: Hogyan segít ez hozzá a céljaimhoz?

Rák: Van benned némi vágy azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkedjen a párod. Könnyen lehet azonban, hogy ő nem tud megfelelni ezeknek a vágyaknak. Ennek két oka is van. Az egyik az, hogy ha nem mondod el a vágyaidat, ő azt sem tudja, hogy lenne minek megfelelnie. A másik pedig az, hogy talán olyasmit vársz el tőle, ami teljesen idegen a természetétől, és amire ezért nem is képes.

Oroszlán: Itt az ideje foglalkozni a vágyaiddal. Itt az ideje arra koncentrálnod, hogy a vágyaid hogyan indulhatnak el a megvalósulás útján. Ma az a feladatod, hogy a vágyaidból haditerveket kovácsolj: Olyan terveket, amelyek lépésről lépésre megmutatják neked, hogy mit kell tenned. Ha pedig megvan ez a lista, akkor nem lesz más dolgod, csak annyi, hogy lépésről lépésre megvalósítsd.

Szűz: Ma úgy érezheted, hogy a családtagjaidat meg kell védened mindentől. Ha valakivel valami rossz történik, te azonnal ott teremsz, és mindent elkövetsz azért, hogy semlegesítsd ezt a negatív hatást. Ez természetesen nem kecsegtet túl sok sikerrel. Sőt. Igen valószínű, hogy úgy érzed, egy hiábavaló küzdelmet folytatsz. Épp ezért az lenne a jobb megoldás, ha a családtagjaidat kezdenéd el felvértezni problémamegoldó módszerekkel.

Mérleg: Itt az ideje a szigor enyhítésének, és a lazaságnak. Úgy tűnik, hogy életed némely területein túl szigorú voltál magadhoz. Könnyen lehet, hogy ezeken a területeken olyasmit is elvártál önmagadtól, amit másoktól sohasem. Ma azonban sokkal több engedékenységgel és kedvességgel kellene önmagad felé fordulnod, és gyakorolnod kellene az önszeretetet is. Igen, ez elég nagy feladatnak tűnik, de legalább vágj bele!

Skorpió: Kicsit könnyelmű vagy kedden, és hajlamos vagy olyasmikkel foglalkozni, amik nem is annyira fontosak, mint azt hinnéd. Ma elég rosszul osztod be az idődet, különösen az interneten tudsz sok telesen értelmetlen percet eltölteni. A legjobb az lenne, ha jó előre kitalálnád. mikor mennyi időt szánsz arra, hogy olvasgass az interneten. Ellenkező esetben könnyen a gép előtt ragadhatsz.

Nyilas: Valaki rád bíz egy titkot kedden. Te azonban nem vagy olyan nagyon titoktartós hangulatban. Emiatt könnyen keveredhetsz konfliktusba önmagaddal: Megígérted, hogy nem mondod el, de ugyanakkor szeretnéd továbbadni valakinek, amit tudsz. Tudnod kell valamit: Most nincs kiskapu, nincs arany középút. A legjobb az, ha betartod az ígéretedet, és megtartod a titkokat.

Bak: Valaki ravaszkodik a környezetedben, és tudatosan meg akar téveszteni téged. Fontos, hogy ma ne legyél gyanakvó a többiekkel, de tartsd észben: Valaki manipulálni szeretne. Igen egyszerűen rájöhetsz, hogy ki az, aki csak a befolyásolásodra játszik: Ha valaki tényleg jót akar neked, akkor téged is megkérdez arról, hogy mit szeretnél. Ha valaki befolyásolni akar, akkor ő megmondja neked, hogy mit kell tenned.

Vízöntő: Olyan sok dolgod és teendőd vagy, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet. Tudnod kell,  hogy ezt a sok teendőt is könnyedén megoldhatod, és elvégezheted, ha összeszeded magadat, és ha belevágsz valahol a munkába. Minden egyes perc, amit a fejetlenség szemléléséve töltesz csak tovább fokozza a fejetlenséget. Ezért jól teszed, ha már most nekilátsz a dolgok megszervezésének és elvégzésének.

Halak: Úgy érezheted néhány pillanatig, hogy valaki kivette a kezedből az irányítást, és valaki helyetted döntött bizonyos kérdésekben. Természetesen mindig dönthetsz úgy, hogy a saját életedben magadhoz ragadod a kezdeményezést. A mai nap azonban különösen alkalmas arra, hogy visszavedd az irányítást. Kedden hozd meg a döntéseidet, és bátran vállald magadra a kezdeményező szerepet.

közösség

további frisss

lap tetejére