Napi horoszkóp - kedden elállnak a szavak

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 10., kedd •
A Skorpiók ma zseniálisan bánnak az idővel, az Oroszlánok kitárulkozó kedvükben vannak.
Napi horoszkóp - kedden elállnak a szavak

Kos: Kedden lesz néhány olyan pillanat, amikor nem fogod tudni elsőre, hogy mit is mondhatnál.Érdemes ezért előre készülnöd ezekre a helyzetekre és kitalálnod néhány olyan biankó mondatot, amelyeket mindig bevethetsz. Mondjuk ilyen lehet a „Megértem, hogy így gondolod.” vagy a „Mit érzel ezzel kapcsolatban?” Fontos, hogy olyan mondatokat mondj, amelyek az elfogadásról és a megértésről szólnak.

Bika: Hogy állsz a koncentrációval? Tudsz koncentrálni a zajban is? Tudsz koncentrálni akkor is, ha kétpercenként megzavarnak az odafigyelésben? Könnyen lehet, hogy ma valakik folyamatosan zavarnak téged, és te emiatt nem tudsz teljes figyelmeddel odafordulni ahhoz, amit éppen csinálsz. Ha nem tudsz ma jól koncentrálni, akkor inkább tedd félre azt, amivel dolgozol, és vedd elő akkor, amikor a teljes figyelmedet oda tudod fordítani rá.

Ikrek: Leltároznod kellene kedden, méghozzá a régi vágyaid között kellene elvégezned ezt a leltárt. Itt az ideje annak, hogy ránézz a régi vágyaidra, azokra a dolgokra, amelyek után megszokásból vágyakozol, mert így szoktad meg. Könnyen lehet, hogy ezek között van néhány, amelyre már nem is vágysz valójában. Könnyen lehet, hogy itt az ideje új vágyak felfedezésének,és új célok megvalósításának.

Rák: A jó hírekre megéri várni, ugye? Ma azok mondanak neked jó híreket, akik megváratnak, ezért nem érdemes bosszankodnod, ha valaki késik egy találkozóról. Akkor sem érdemes felhúznod magadat, ha valaki már napok óta nem mond el neked valamit, hidd el ebből is egy csodálatos hír lesz a végére. Ma minden türelmet igénylő helyzetben idézd az eszedbe, hogy megéri kivárnod az eredményeket.

Oroszlán: Kedden a legszívesebben mindenkinek bevallanál valamit. Ma őszinteségi rohamod van, ezért szívesen csevegsz az emberekkel, és szívesen avatod be őket a legféltettebb titkaidba. Azt azonban érdemes végiggondolnod, hogy ki vagy kik lehetnek azok, akik ezzel a bizalmaddal visszaélhetnek, és kik azok, akik garantáltan megőrzik a titkaidat. Ne felejtsd el: Attól mert őszinte vagy, nem kell mindenkinek kiadnod a féltett titkaidat.

Szűz: Kedden a régi helyzeteket is teljesen új fényben látod majd. A mai nap segít megvilágítani egy-két olyan múltbeli eseményt, amelyekre eddig nem volt semmi magyarázatod sem. A mai nap segít abban, hogy megértsd azt, kit mi motivált egy-egy évekkel ezelőtti helyzetben. Talán azt hiszed, hogy ennek utólag már semmi értelme sincs. De ez nem igaz. Ha ezeket megérted, akkor a jelenben is könnyebben ismered fel a hasonló helyzeteket.

Mérleg: Továbbra is kényszeresen túlteljesíted a feladatokat. Ha valaki egy almát kér tőle, te kettőt adsz neki. Ha valaki négy órára kér valamit, te már háromra elkészülsz vele. Egyfelől szép dolog ez a lelkesedés. Másfelől azonban fel kell rá készülnöd, hogy amit ma megadsz önszántadból, az holnapra elvárássá válik. Ez pedig igencsak kedvedet szegheti majd holnap, és emiatt talán csökken a teljesítményed is.

Skorpió: Az időzítés nagymestere vagy kedden. NA jó, ez így talán nem teljesen fedi a valóságot. Pontosabban fedi a valóságot, de az nem úgy lesz ahogyan képzeled. Könnyen lehet, hogy egy csomó helyre korábban érsz oda, mint tervezted, másokhoz pedig később érkezel, mint szeretnéd. Mégis valahogy mindig a legjobb pillanatban érkezel mindenhova. Ezt jelenti a jó időzítés valójában.

NyilasMa valaki a magyarázatodra és a a segítségedre számít. Valakinek arra lesz szüksége, hogy te magyarázd el neki a dolgokat, és hogy te mondd meg neki, hogy mit és hogyan kell tennie. Az az igazság, hogy eleinte talán te is tanácstalan vagy ebben a témában. Ha így van, akkor kérd meg őt, hogy mesélje el mindazt, amit tud, mert ez segíteni fog neked abban, hogy átlásd a helyzetet – és egy új szempontból mutasd meg azt neki is.

Bak: Ne add fel! Kedden erősítheted a kitartásodat, és megmutathatod másoknak, hogy milyen komolyan veszed az elhatározásaidat és önmagadat. Ma érdemes mindenben kitartónak, határozottnak és keménynek lenned. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne fordulhatnál szeretettel az emberek felé. Sőt! Mint majd kedden megtapasztalod: A szeretettel kommunikált álláspont mellett neked is könnyebb kitartanod.

Vízöntő: Ma a gyógyító erődet bevetheted a családodban. Könnyen lehet, hogy valamelyik családtagodnak szüksége lesz a gyógyító útmutatásaidra, a gyógyteáidra, vagy az egyéb gyógyító módszereidre. Ne felejtsd el: Ha a családtagjaidnak segítesz, akkor valójában magadnak segítesz. Ha a családtagjaidat gyógyítod, akkor valójában mindig magadat gyógyítod. Ezért a mai gyógyításaid egyszerre hatnak a családodra és rád is.

Halak: Valakinek nagyon szívesen felnyitnád a szemét. Úgy érzed, hogy egy ismerősöd régóta el van tévedve, és régóta rossz irányba tart az élete. Az a helyzet, hogy ha ezt ő nem látja magától, akkor te hiába mondod el neki, abból csak sértettség, és félreértések születnek. Sokkal jobb megoldás lenne, ha a szavak helyett a tetteket használnád: Mutasd meg neki, te hogyan csinálod, ő pedig ráér eldönteni, hogy mennyit vesz át a módszereidből.

közösség

további frisss

lap tetejére