Napi horoszkóp - ezt hozza a szerda!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 18., szerda •
A Bikák ma nagyon érzékenyek lehetnek, a Rákokon nagymértékű fáradtság uralkodhat el.
Napi horoszkóp - ezt hozza a szerda!

Kos: Nosztalgikus nap lesz a szerda. Ma csupa olyasmire vágysz, amiket már régóta nem csináltál, és amikhez már régóta újra kedved van. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy elmerülj ezekben a régi tevékenységekben és régi érzésekben. A nosztalgia ma segíteni fog neked abban, hogy megértsd mindazt, ahol éppen most tartasz.

Bika: Nagyon érzékeny vagy szerdán a környezeted finom rezdüléseire, ezért könnyedén megérzel minden apró változást. Érdemes számolnod a saját érzékenységeddel és érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen olyanokkal találkoznod,a kik túl agresszívek, vagy túl elnyomóak veled szemben. Ezeket az embereket most nagyon nehezen tolerálod ugyanis.

Ikrek: Szerdán a megoldásokra összpontosítasz, és ma az a kedvenc mondásod, hogy mindenre van megfelelő megoldás, amely mindenkinek hasznos. Ma ahhoz is van érzéked, hogy megtaláld ezeket a megoldásokat és hogy megleld  mindenki számára legjobb közös döntéseket. Különösen jól járnak veled azok a vitás felek, akiket te akarsz kibékíteni.

Rák: Megmagyarázhatatlan fáradtság vehet rajtad erőt szerdán. Könnyen lehet, hogy ez már a tavasz fáradtság. (Igen, szerintem is korai, de mit tegyünk, ha ez van.) Ma nyugodtan aludj többet, mint tervezted. Ugye tudod, hogy a legújabb kutatások szerint 9 óra egy átlagos felnőtt alvásigénye? Akkor ne csodálkozz azon, hogy fáradt vagy. Engedd meg magadnak, hogy kialudhasd magadat.

Oroszlán: Lehet, hogy ma valaki nem ért meg téged? Semmi baj. Őrizd meg a hidegvéredet és a kedvességedet. Egyszerűen csak őrizd meg a nyugalmadat. Ha megőrzöd a mosolyodat és angyali nyugalommal magyarázod újra és újra ugyanazt a dolgot, az neked segíteni fog abban, hogy hiteles maradj. A hallgatóságodnak pedig talán teljesen mindegy is, hogy megért, vagy sem.

Szűz: Ma nem viseled el az igazságtalanságot, és mindent megteszel azért, hogy a gyengébbeket támogathasd. Igazán dicséretes ez a magatartás, de azért a gyengék védelmezéséhez eszközökre is szükséged lesz. Ne felejtsd el, hogy az alaposságod, a logikus gondolkodásod ebben is segít. Ma megtalálod a leglogikusabb érveket, és a legjobb módszereket ahhoz, hogy megvédd az elnyomottakat.

Mérleg: A történelem megismétli önmagát szerdán. Ma könnyedén kaphatod magadat azon, hogy megint egy hasonló helyzetben vagy, mint pár napja. Mit teszel ilyenkor? Vajon ugyanúgy döntesz, és ugyanúgy cselekszel? De hát akkor ugyanaz lesz a végeredmény is. Ma próbálj ki valami újat. Tartsd észben: Ezt a helyzetet azért kapod meg újra, hogy máshogy reagálhass.

Skorpió: Bátorságra lesz szükséged szerdán. Ez a bátorság ahhoz kell neked, hogy bele merd vetni magadat valami egészen nagyszerűbe. A bátorságod segít abban, hogy elkezdj valami olyasmit, amihez talán kevésnek, és talán ügyetlennek is érzed magadat. Ne felejtsd el: Az igazán nagy dolgokról sohasem érezzük azt, hogy készen állunk rájuk. Sőt! Azokhoz mindig kevésnek érezzük magunkat.

Nyilas: Ma érdemes lenne egy kicsit körültekintőbbnek lenned. Azzal, amit mondasz (vagy amit nem mondasz) megbánthatsz valakit. Épp ezért, ma gondold át, hogy mikor, kinek, mit és miért mondasz. Tartsd észben, hogy a világ tele van körülötted érzékeny emberekkel. És ők arra vágynak, hogy szeretettel és figyelemmel párnázd ki a velük való viszonyodat.

Bak: Szerdán valaki egy feladvánnyal állhat eléd. Könnyen lehet, hogy ezt a rejtvényt közösen kell megoldanotok. És még az is lehet, hogy kettőtökön kívül egy harmadik szakértőre is szükségetek lesz. Ne felejtsd el: A több szem, többet lát elv igencsak érvényesül a mai napodban. Amíg a feladvány megoldásán töröd a fejedet, addig az életed több területéhez is megfelelő inspirációkat kaphatsz.

Vízöntő: Gyorsabban haladsz a mára betervezett munkáddal, mint ahogyan arra számítottál. Ennek pedig meglesz az a különleges hatása, hogy rengeteg váratlan szabadidőd képződik. Ezzel az idővel jól kellene gazdálkodnod. A legjobb az lenne, ha nem egy célra használnád fel. Egy kicsit a munkára, egy kicsit a magánéletedre s fordíthatnál belőle, és jusson a hobbidra is a felszabaduló idődből.

Halak: Az egyszerű mondatok mondják ki gyakran a legnagyobb igazságokat. Szerdán ezért a nyakatekert és bonyolult megfogalmazások helyett válaszd az egyszerűséget. Ma egy egyszerű alany, állítmány szerkezettel képes vagy több érzelmet kifejezni, mint számos nagy író. Apropó írás! Ma érdemes lenne sokat írnod, mert így a gondolataid és a pontos mondataid is megmaradnak majd.

 

közösség

további frisss

lap tetejére