Napi horoszkóp - ez történik Veled hétfőn!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 16., hétfő •
Ismét elkezdődött egy újabb szorgos hét, de a Bikák jobban teszik, ha ma inkább maguknak fogalmaznak meg tanácsokat, a Rákok pedig értékeljék újra a helyzetüket.
Napi horoszkóp - ez történik Veled hétfőn!

Kos: Nem kell, hogy idegesítsenek a másolók és plagizálók. Azok ugyanis, akik mindig minden ötletüket tőled veszik át, sohasem lesznek olyanok mint te. Önálló gondolat nélkül képtelenség önálló értéket létrehozni. Épp ezért neked csak önmagadra kell koncentrálnod, arra, hogy folyamatosan azt csináld, és azt hozd létre, ami téged érdekel. Ma teremts új értékeket önmagadnak és szeretteidnek.

Bika: Könnyen lehet, hogy ma értő hallgatással kellene hallgatnod a jó tanácsaidat. Azokat a tanácsaidat, amelyeket másnak adsz. Azokat a tanácsaidat, amelyeket azért mondasz ki, mert azt gondolod, hogy valakinek meg kellene tennie valamit, valójában magadnak mondod. És igen, mindegyik arról szól, hogy neked mit kellene megtenned, ha végre a saját életeddel is foglalkoznál.

Ikrek: Hétfőn talán keményebben kell fogalmaznod néhány helyzetben, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy egészségesnek tartanád. Könnyen lehet, hogy ez a kemény megfogalmazás azzal is jár, hogy fel kell emelned a hangodat. ma fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ma fontos, megértened, hogy a halkan elmondott szavak mindig erőteljesebbek, mint a hangosak.

Rák: Hangsúlyok áthelyezéséről, és a helyzetek újraértékeléséről szólhat a hétfői napod. Ez talán unalmas hétfői tevékenységnek tűnhet, a valóságban azonban az fog történni, hogy az új hangsúlyok, és az új helyzetek mindent megváltoztathatnak, aminek a a változására vágysz. Ne felejtsd el: Csak rajtad múlik, mi változik, és mi állandósul az életedben. Ez csak döntés és tettek kérdése.

Oroszlán: A szabadság édes érzése önti el az Oroszlánokat hétfőn. Ma rájöhetsz, hogy eddig sokféle módon, és sokféle okból láttál rosszul dolgokat az életben. Könnyen lehet, hogy most olyasmik okoznak neked örömet, amelyek évekkel ezelőtt még kifejezetten unalmasak voltak a számodra. Ezzel együtt azt is megértheted, hogy jogod van változni, fejlődni és jobbá válni.

Szűz: Felelősséggel tartozol azért, amit megszelídítettél. – Tudom, hogy ismered a Róka (és Saint Exupéry) gondolatát A kis hercegből, de ma komolyan is kellene venned, és alkalmaznod kellene az életedre is. Mi, vagy ki az, akit megszelídítettél? Milyen módon tudsz érte továbbra is felelősséget vállalni? Milyen elképzeléseid vannak a közös lehetőségeitekről? – Ezek lesznek a napod fontos kérdései.

Mérleg: A nap, amikor talán túl kell szárnyalnod önmagadat talán teljesen észrevétlenül jön el. Talán ma lesz az. Fontos, hogy tudd: Amikor túlszárnyalod önmagadat, akkor a legritkább esetben vagy ennek tudatában. Ilyenkor egyszerűen csak a jelen pillanatra, az itt és mostra koncentrálsz. A túlszárnyalás pedig megtörténik, szinte teljesen magától. Ma tehát foglalkozz az itt és most pillanatával.

Skorpió: Az, hogy valakivel sok mindenben egyetértesz, még nem jelenti azt, hogy lehet köztetek gyümölcsöző egy együttműködés. Ezt ugyanis a szándékok és a lehetőségek fogják meghatározni. Arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet: Csak olyan dolgokban értetek egyet, amelyek valójában egyikőtöknek sem fontosak. Tehát ma ne csak az egyetértést keresd, de a közös célokat is találd meg.

Nyilas: A mestere vagy annak, hogy egy két szóval, egy-két mondattal egész sokat fejezz ki mások számára. Néha arra is képes vagy, hogy egy-egy nézéseddel többet mondj el, mint mások hosszú órák alatt. Ma nyugodtan használd és kamatoztad ezt a kommunikációs készségedet. Nyugodtan sűrítsd néhány másodpercbe a mondandódat, mert az sokkal hatásosabb, mint a locsogás.

Bak: Amikor apró lépésekben haladsz, az talán úgy tűnik neked, hogy nem változik semmi. Legalábbis akkor, ha csak oldalra tekintesz. Ha azonban magad mögé nézel, megláthatod, hogy milyen sok mindent hagytál már magad mögött. Pontosan ilyen lesz a napod is. Lassú haladással lépegetsz a céljaid felé, de nemsokára az emberek azt mondják majd neked: „Milyen sokat elértél, milyen könnyedén.”

Vízöntő: A barátnőidnek mindent elmondhatsz. Mindig minden nehézségben melletted állnak, pont ezért barátok. Ugyanakkor, az, hogy mit mondasz el, és mit nem, az csak rajtad múlik. Tehát az lenne a feladatod, hogy beszélj. Mivel senki sem gondolatolvasó (még ők sem), ezért fontos hallaniuk, hogy milyen folyamatok zajlanak benned, milyen gondolataid vannak, és miben segíthetnek neked.

Halak: Az új hétre mindig új esélyként tekintettél. De ugye tudod, hogy ez az esély csak akkor születik meg, akkor válik valóra, ha ezért a megszületésért, ha ezért a valóra válásért teszel is valamit. Ma tehát ne az új esélyek valóra válásának napjára készülj, hanem az új esélyek valóra váltásának napjára. Ez az egy betű hatalmas különbséget jelent. Akkora különbséget, amely megváltoztathatja a világodat.

közösség

további frisss

lap tetejére