Napi horoszkóp - leterheltséget, befolyásolást ígérnek a csillagok

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 18., kedd •
Kedden a Bikáknak figyelniük kell, mert valaki befolyásolni akarja őket, a Rákokra túl sok teendő szakadt. Önnek mit mondanak ma a csillagok?
Napi horoszkóp - leterheltséget, befolyásolást ígérnek a csillagok

Kos: Ma szép napom lesz! – Fontos lenne, hogy ezt a gondolatot tartsd észben ma egész nap. A csillagok szerint ugyanis kedden különösen érzékeny vagy a gondolataidra. Ebben az a jó hír, hogy így biztos lehetsz benne: Ha tudatosan a jó gondolatok mellett döntesz, akkor a napod is jól alakul. Épp ezért ne azokhoz a megszokott gondolatokhoz ragaszkodj, amelyek mellett eddig döntöttél, hanem cseréld őket jobbra.

Bika: Valaki igazán nagyon szeretne befolyásolni téged. Valaki arra hajt, hogy te megtegyél valamit neki, vagy legalábbis ne mondj ellent neki. Hogy ezt hagynod kellene-e? Tudom, a szabadságvágyad azonnal nemet kiált, de a csillagok nagyobb diplomatikusságra intenek. Figyeld meg, az amerre terelgetnek jó-e neked. Ha jó, akkor haladj az áramlattal, de csak addig, ameddig ez neked valóban jó.

Ikrek: Ha attól féltél, hogy ez a hét túl komoly, vagy túl komor lesz, akkor máris van egy jó hírem: A kedd a kirobban ó nevetések napja. Na jó, tudom, hogy nevetni sok mindenen és sokféleképpen tudsz. Ezt mondjuk ma a környezeted is megtudja. Tehát ha valaki eddig nem tudta volna, hogy az Ikreknek igencsak jó a humora, az most valóban meglepődhet. Ne felejtsd el: A nevetés igazi gyógyszer.

Rák: Ha sok minden felhalmozódott, és sok a teendőd nem nagyon tehetsz mást, mint, hogy belevágsz a teendő-kupac elhordásának. Hogy hogyan fogj bele? Nagyon egyszerű: Apránként. Ha egyszerre akarsz mindent megoldani, abba bizony beleroppanhatsz. Ha azonban csak egy kicsivel, nagyon-nagyon kicsivel kezdesz, akkor máris előrébb jutsz annyival. Apránként pedig mindent elérhetsz.

Oroszlán: Mit teszel, ha igaztalan támadás ér? Két választásod is van: Visszatámadsz, vagy szelíden mosolyogva tovább állsz. Ha az első esetet választod – amit egyébként a heves természeted támogatna – akkor tudnod kell, hogy semmi más haszna sem lesz, csak annyi, hogy az addig alaptalan támadás alapot kap. Ha azonban továbbállsz. Nos az lesz az igazán idegesítő a kellemetlenkedőknek, és meggyőző a kívülállóknak.

Szűz: Igen, van az a pont, amikor úgy érzed, hogy most aztán nagyon meg kell mutatnod, és nagyon oda kell tenned magadat. Kedden a hobbidban (vagy a munkádnak abban a részében, amit szeretsz) jön el ez a pont. Most azt akarod bebizonyítani mindenkinek, hogy abban, amit szeretsz valóban te vagy a legjobb. És ez egyébként igaz is: Hiszen, amit szeretetből csinálsz, azt olyan szenvedéllyel csinálod, amiben nem lehet téged utolérni.

Mérleg: Vajon hány olyan ember lehet a környezetedben, akiket csak te értesz? Vajon hányan lehetnek arról mélyen meggyőződve, hogy hatalmas szükségük van rád? És vajon hányaknak van tényleg rád hatalmas szüksége? Ma ahelyett, hogy elhiszed az édes szavakat érdemes mögéjük nézni. Ma érdemes mindenkinek megtanítani, hogy hogyan boldogulhat nélküled: Ez valóban gyógyító erejű tanítás lesz mindenkinek.

Skorpió: Lehet, hogy kedden reggel még nem tudod egyértelműen, hogy mit kell tenned. Ez nem baj, és nem is meglepő. Most elég sok a zavaros tendencia a körülötted, benned pedig természetesen működik az az ősi ösztön, ami azonnal döntést akar hozni. Fogd ezt vissza egy kicsit, mert könnyen lehet, hogy délután az addig egyértelmű ügyek is megváltoznak, a zavarosakban pedig teljesen új fejleményekre lehet számítani. Hidd el: A bölcs döntés, most a várakozás.

Nyilas: Az idő néha túl lassú. Ma is úgy siettetnéd, de közben azért azt is érzed, hogy nincs értelme nagyon rohannod, hiszen olyasmit kell csinálnod, ami elmélyülést, és figyelmet igényel. Fontos, hogy ma ne csak egy dologra koncentrálj, és az sem ártana, ha kivételesen nem vinnéd haza a munkádat. Mit szólnál ahhoz, ha a munka hazavitele helyett otthon valami teljesen mással foglalkoznál. Mondjuk adnál magadnak időt az olvasásra?

Bak: Amikor be akarod bizonyítani az igazadat, akkor néha a legegyszerűbb szemléltetőeszközökhöz kell folyamodnod. Ma bárkinek is magyarázol bármit, használj széles gesztusokat, sok-sok magyarázatot, és az sem lenne baj, ha olykor-olykor rajzolnál is. Vagy legalább megmutatnál egy-egy képet. Hidd el, így könnyebben megértenek majd téged, és könnyebben elhiszik, hogy igazad van. Igen, tudom, néha egyszerűbb lenne, ha az igazság adná el önmagát.

Vízöntő: Vigyázat, megint tanácsadó üzemmódba kapcsolsz a nap folyamáén, és hajlamos vagy mindenkinek tanácsot adni. Ez mondjuk nem is lenne baj, de amikor hazaérsz akkor ne mondd azt, hogy mindenki tőled kér tanácsot. Hiszen könnyen lehet, hogy te vagy az, aki másokat tanácskérésre késztet (vagy kényszerít). Könnyen lehet, hogy az emberek – joggal – azt hiszik, hogy te imádsz tanácsot adni, és imádod megmondani, hogy mi legyen.

Halak: Amikor minden megváltozik beül, akkor minden megváltozik kívül is. Hogy ez menyire igaz, azt kedden gyorsan meg is tapasztalhatod. Úgy tűnik, hogy érlelődik benned néhány változás egy ideje. Ezek pedig elkezdenek külső változásokban is megnyilvánulni körülötted. Ne lepődj meg, ha ma új emberekkel ismerkedsz meg, és új dolgok kipróbálására kényszerít az élet. Persze ez a kényszer valójában érted van: Minden ilyen újdonság apró örömöket tartogat neked.

közösség

további frisss

lap tetejére