Nagyon rosszul választottak befejező zenét a Gyilkosság az Orient Expresszen film előzetesének

NR/Fstoppers.com - Fotó: Giphy.com • 2017. június 03., szombat •
Az internet hatalmas trollkodásba kezdett.

A filmgyártás egyik alapszabálya, hogy a filmben és az előzetesben használt zene passzoljon a képi világ hangulatához, illetve a megjelenő világhoz. A Gyilkosság az Orient Expresszen című film hivatalos trailerében viszont valahogy a kutyát sem érdekelte ez az egész, és az Imagine Dragons zenéjével vágták haza az amúgy elég ütős és hátborzongató előzetest.

Agatha Chritie misztikus regényének legújabb filmes adaptációjának első előzetese egy havas tájon átrobogó vonat személykocsiját mutatja, minden oda illő zajjal. A szélsőséges hangerőváltások tovább fokozzák a nyomasztó hangulatot, majd sejtetik a gyilkosságot. Ezek után a sorok között haladva látjuk a szereplőket, Willem Dafoe-t, Johnny Deppet, Daisy Ridley-t majd Kenneth Branagh-t, mint egy eléggé fura bajszszerkezettel megáldott Hercule Poirot-t.

Végül megkapjuk a fekete levest, mert megszólal az Imagine Dragons és hazavágja az egész érzést. Az internet már ki is kiáltotta ezt a számot a világ legrosszabb lezáró dalának, néhányan pedig továbbgondolták, hogy azért lehetett volna sokkal trébb is:

 

Murder on a Trailer from Aerial West Drone | Los Angeles on Vimeo.

 

 

Murder - shags from Aerial West Drone | Los Angeles on Vimeo.

 

 

murder dogs from Aerial West Drone | Los Angeles on Vimeo.

 

 

murder austin from Aerial West Drone | Los Angeles on Vimeo.

 

 

murder crazy idea from aWildTrailerAppeared on Vimeo.

 

 

murder conversion from aWildTrailerAppeared on Vimeo.

 

 

Murder curb from aWildTrailerAppeared on Vimeo.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére