Nagy Jonathan: Mielőtt összejöttünk Dettivel jó sokszor kettévágtam

frisss.hu • 2015. november 08., vasárnap •
Most a Fókusz Pluszban láthattunk a Hungary’s Got Talentből kimaradt jeleneteket.
Nagy Jonathan: Mielőtt összejöttünk Dettivel jó sokszor kettévágtam

Egy ország követi minden szombat este az RTL Klub tehetségkutatóját a Hungary’s Got Talentet, amiben a szombathelyiek számára ismert és szeretett bűvész Nagy Jonathan is szerepelt. Mi is megírtuk, hogy a múlt heti HGT-ben csak összevágva voltak mutatva a produkciók egyes jelenetei, de most a Fókusz Pluszban végre láthattunk kimaradt jeleneteket. Azt is, hogy Jonathan párját és segítőjét Dettit három kardra fekteti, majd egyesével kiveszi alóla a kardokat, végül már csak egyen lebeg.

Jonathan és Detti a Fókusznak adott interjújában elmesélték, hogy jöttek össze, hiszen ők nem csak fagyizással indították a kapcsolatukat, Jonathan elmondása szerint jó sokszor kettévágta előtte Dettit. Persze semmi durvaságra nem kell gondolni, csupán bűvész trükkről beszélt a tehetséges mágus.

A 20 éves bűvésszel többször találkoztak már korábban a Fókusz nézői. Két ével ezelőtt egy stadionban egy tűzpiros luxus sportautót tüntetett el Jonathán a kamera szeme láttára. De lejött adásban az is, mikor egy Volán-buszt tüntetett el.

Az adás itt nézhető vissza. 

közösség

további frisss

lap tetejére