Mivel töltik a nyarat Szombathely ismert arcai?

Frisss - fotó: frisss.hu, Bodorkós Máté • 2017. június 26., hétfő •
Valakinek munkával, valakinek pihenéssel telnek majd a napjai. Kiderül, hogy mit tervez az elkövetkezendő hetekben Gáspár Eszter, Németh Márió, Nagy Jonathan és Pozsár András.
Mivel töltik a nyarat Szombathely ismert arcai?

Hiába ígérték az időjósok, hogy az idei nyár nem lesz olyan forró, mint a korábbi években. Úgy fest a környezet erre ügyet sem vetett, mert leszámítva a vasárnapi vihart, érdemi változás nem történt. Marad a száraz, forró idő, aminek nem biztos, hogy mindenki feltétlenül örül. Azok biztosan nem, akik az év legmelegebb napjain is keményen dolgoznak. Ezt a nézetet osztja Gáspár Eszter énekesnő, Németh Márió labdarúgó, Nagy Jonathan bűvész és Pozsár András videós. Nézzük, hogy ők hogyan töltik az előttünk álló hónapokat.

Gáspár Eszter - Esto énekesnő:

Nagyon szeretem a forró nyári estéket, mégsem mondhatom, hogy unatkozni fogok. Idén is nagyon sűrű lesz a program, szinte mindig akad valami. Ami biztosnak tekinthető, hogy Danics Dórival és a baráti társaságukkal elmegyünk kikapcsolódni Horvátországba. A létszám igazán tekintélyes lesz, ha mindenki eljön, akkor húsz fővel számolhatunk. Ezt nevezhetjük majd a mi nagy nyaralásunknak. A hétvégék rövidsége miatt kisebb kiruccanásokat tervezünk a párommal. Igyekszünk felfedezni országunk rejtett kincseit is, de a Balatont sem hagyhatjuk ki. Kedvesemmel, kettesben majd csak az ősszel fogunk nyaralni, hiszen mindketten sokat dolgozunk, emiatt nehéz összehozni a több napos kikapcsolódást.

 

Németh Márió labdarúgó:

Ez a nyár számomra már eltelt, hiszen megkezdtük a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Ebből következik, hogy rendkívül rövid idő állt rendelkezésre, hogy kipihenjünk az elmúlt hónapokat. Épp ezért aprólékosan be kellett osztani azt, ami jutott. Kedvesemmel öt napot töltöttünk Barcelonába. Nagyon jól éreztük magunkat és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Sajnos több napot, ha akartunk volna sem tölthettünk volna Spanyolországba. Természetesen a legfontosabb, hogy rendbe jöjjön a lábam és mielőbb visszatérjek a pályára. Ehhez persze fokozatosan kell terhelnem és keményen készülnöm, de jó érzéssel tölt el, hogy van miből táplálkoznom. Ha másból nem is a spanyolországi kirándulásból biztosan sikerül.

 

Nagy Jonathan bűvész-illuzionista:

A nyár számomra nagyon sűrű mivel a fellépők életében ilyenkor van a legtöbb fellépés. Egy hétvégén van, hogy 8 fellépést teljesítünk, hogy örömet tudjunk okozni a nézőknek. A nyár folyamán a fellépések mellett egy igazán nagy dobásra is készülünk, ami biztosan mindenhol látható lesz. Számomra nagyon fontos a nyaralás, mert az ott átélt élményeket, emlékeket soha senki nem veheti el tőlünk. Sajnos idén a családommal nem tudok elmenni nyaralni, mivel az összes hétvégém tele van, de a barátaimmal és a barátnőmmel hamarosan a Garda tóhoz fogunk ellátogatni. Ha már ott leszünk, ellátogatunk a Gardalandba is, ahol nagyon komoly hinták vannak, de megnézünk pár komolyabb bűvész előadást is. Ha találunk egy kicsi rést a határidőnaplómba, akkor pedig indulunk Horvátországba pihenni, de idén még Dominikába is el szeretnék látogatni. Barátnőm révén pedig sokat leszek a Balatonon, szóval mozgalmas nyaram lesz az biztos.

 

Pozsár András fotós-videós:

Igazából október elejéig szinte minden hetet végigdolgozom. Ebből négy olyan hétvégém lesz, amikor pénteken és szombaton is esküvőn tevékenykedem. A videózás mellé még egy külön kreatív fotózás is jár, szóval tekinthetjük úgy, hogy pihenőnap nélkül telik majd ez a nyár. A maradék időmben a másfajta megkereséseknek teszek eleget. Ezek kisebb reklámfilmeket, esetleg filmstúdióknak drónnal bedolgozásokat jelent, illetve ezeknek az utómunkáját. Általában reggel 9-től hajnali 1-2-ig tart egy napom. Közben kapcsolatban kell lennem mindenkivel, épp ezért szinte lehetetlen utolérni. Tegnap például este 7 órakor sikerült először ennem. Emellett még próbálok valamennyi időt a barátnőmmel is tölteni, akinek a türelmét ilyenkor a nyári időszakban külön köszönöm. Nemrég vettem egy nagymotort is, amihez az A kategóriás jogosítványt is meg kellene szereznem, hogy élvezhessem is azon az egy-egy napon, ami szabad lesz a nyáron. A beiratkozás sem ment zökkenőmentesen, hiszen hétbe telt mire eljutottam odáig, hogy beérjek az autósiskolába. Nem tudom, hogy lesz ebből jogsi, de előbb-utóbb csak meglesz. Ebből következik, hogy a szó hagyományos értelmében vett nyaralásra idén nem lesz lehetőségem. Áprilisban előrehozott 8 napos izlandi úttal próbáltam kicsit felkészülni a darálóra, aztán talán majd november-december körül lesz valami levezető utazás is.

közösség

további frisss

lap tetejére