Mitől sikeres egy nő? - Seprenyi Fannitól megtudhatja!

frisss.hu • 2015. december 10., csütörtök •
Sok nő szeretne sikeres lenni. Persze a nagy kérdés mindig az, hogy fogjon hozzá a folyamat elindításához. Seprenyi Fanni spirituális tréner válaszol.
Mitől sikeres egy nő? - Seprenyi Fannitól megtudhatja!

Seprenyi Fanni szerint a siker nem más, mint értéket teremteni, problémákat megoldani haszonnal. Gyakorlatilag egy nő akkor lesz győztes, ha az önmagába vetett hite erősebb a félelmeinél, mindenáron kitart a céljai mellett, megy előre, és nem törődik senkivel. A siker belülről jön.

Ahhoz, hogy a folyamat elinduljon, az illető építse fel magát, merjen nagyban gondolkozni. Tegye fel magának a kérdést, hogy egytől tízig mennyire él? Ha a válasz nem tízes, akkor jön a kemény munka, az önképzés. Tíz (!) évre van szükség ahhoz, hogy valaki sikeressé váljon. De, ha akkor elkezdte volna, amikor először gondolt rá, már rég készen lenne! Aki győzni akar, csak sikeres emberekkel vegye körbe magát, "hiszen a sasok között repülni, a csirkék között kapirgálni tanul" - hangsúlyozza trénerünk. A legfontosabb pedig: higgyen magában! Abban kell sikeresnek lenni, ami benne van, az a lényeges, ami hívja, a belső zene, ami mindenkiben ott van. A feladat, amivel születtünk! Na, azt a zenét kell beteljesíteni. Ehhez kell a hit, az alázat, a kitartás, a megfelelő önmotiváció, az önbecsülés és a negatív környezet kiiktatása szükséges.

Fontos-e, hogy milyen férfi áll a nő mellett kérdésre a következő választ kaptuk: Igen! A legjobb egyébként, ha nem áll mellette senki, még az apja sem. Akkor tud tökéletesen önmaga lenni. Amit felépít, kizárólag belőle jön, és az övé. Ha egy céltalan energiavámpír áll a nő mellett, akkor nem fog elérni semmit. Ha egy céltudatos optimista a csúcsról, az a jobbik eset, de mindenképp a nő saját maga miatt induljon el az úton. Járja végig, építse fel, de ne más miatt. Amikor egész lesz a személy, akkor lehet boldog mással, hiszen a férfi egy plusz lesz az életében, egy ajándék.

Vezetni kell egy célfüzetet, álomtáblát, vagy csak vissza kell gondolni, hogy mire vágyott például kislányként. Ilyen felnőttet akart? Büszke lenne-e a kislány a nőre, akivé vált? Ha igen, a nő sikeres, ha nem, még nem kezdte el, de soha nem késő. A sikeres nőnek is vannak akadályai, de könnyebben legyőzi őket a többi hölggyel szemben, ugyanis más az értékrendje. Különbséget tud tenni jó és rossz között! Figyel a gondolataira, és tisztán tartja az elméjét. Ismeri a gondolatai erejét, ez a legfontosabb! Tudatosan irányítja az életét.

Seprenyi Fanni

Fanni személyesen is segít: indul Magyarország legújabb tréningsorozata, a Be The Princess - A boldog nő, a női siker! A tréner az elmúlt hat évben rengeteg előadáson járt szerte a világban, mindig a legjobbaktól tanult. Most ért meg ez a tudás arra, hogy átadja, és millióknak tegye jobbá az életét. Fanni rengeteg olyan hölggyel találkozik, akinek nincs önbizalma, rossz volt a gyermekkora, hibás az énképe, nem szereti saját magát. Fiatal lányok is, tehát kortól független. Felmerült benne a kérdés, hogy ilyen esetben hogy lesznek ők édesanyák? Nem adhatja át ugyanazt a rossz mintát a gyermekének senki sem. A vasárnap délutáni programon a legfontosabb dolgokról beszél majd.

A tréningről bővebben itt tájékozódhat.

közösség

további frisss

lap tetejére