Mintha visszaültünk volna az iskolapadba a szerda esti Dumaszínház alkalmával

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. február 02., csütörtök •
Felméri Péter, Kőhalmi Zoltán és Beliczai Balázs remekül szórakoztatta az AGORA Művelődési és Sportház közönségét, ráadásul meglepetéssel is készültek a fiúk.
Mintha visszaültünk volna az iskolapadba a szerda esti Dumaszínház alkalmával

Alaposan kiéheztette a humorra szomjazó szombathelyi közönséget a Dumaszínház társulata. A legutóbbi előadás több, mint két hónapja volt, így nagy várakozás előzte meg az új műsort. A terítéken három régi motoros szerepelt: Felméri Péter, Kőhalmi Zoltán és Beliczai Balázs.

A műsort a kolozsvári különítmény vezéralakja kezdte, aki nem győzte dicsérni a felújított termet. Vezetésével bepillantást kaphattunk a medvéktől hemzsegő romániai hétköznapokba és megtudtuk azt is, mi a teendő, ha egy jó megtermett állat keresztezi az utunkat. Büszkén mesélte Felméri Péter, hogy hamarosan apa lesz és elárulta a nézőtéren helyet foglaló férfiaknak, hogy mi a boldog házasság titka...

Ezután Kőhalmi Zoltán érkezett, aki továbbfűzte a párkapcsolati okfejtést. Elmondta, hogy olyan házasság nincs még egy, mint az övé - ezért lebeszélné férfitársait a nősülésről, merő jóindulatból. A számítástechnika órán az okos eszközökről is hallhattunk egy kiselőadást. Kőhalmi produkciója egyébként nagyon megdolgoztatta az agysejteket és kiderült végre, hogy milyen betegségben szenvednek a mai kor gyermekei. A biológia órát követően egy feltűnő jelenség lépett a színpadra.

A publikum kissé visszafogottan várta, hogy vajon Ráskó Eszter mivel rukkol ki. Alaposan meglepte a nézőket a Magyarország, szerepelek című tehetségkutató felfedezettje. Önkritikától és humoros, néhol csípős megjegyzéseivel hamar elnyerte a közönség szimpátiáját. A flörtölés és pasizás napjaink egyik legfontosabb témaköre - persze csak a csajoknak. Az urak pedig megtudhatták, milyen lehet egy számmal kisebb ruhában feszengeni - nem épp kellemes.

Az est utolsó fellépője Beliczai Balázs, és nem Beleznay Endre, mert ezt a humorista nem kifejezetten szereti. A Magyar Rádió humorfesztivál egykori versenyzője ezúttal nem riadt vissza és a hangutánzás mellett már éneklésre is vetemedett. Apropó, hölgyeim, Beliczai Balázs új szerepben is várja a felkéréseket. Gyermekműsorokkal a kicsiknek, chippendale előadással a kicsit nagyobbaknak kedveskedik mérhetetlen szeretettel. Az ének-, és táncóra végén aztán Győzike is beköszönt egy dal erejéig, méltó zárásaként ennek a fantasztikus estének.

A hosszú előadás végén a percekig tartó vastaps jól jelezte, hogy hiába vannak a srácok 10-15 éve a pályán, a kiégés legkisebb jelét sem lehet észrevenni rajtuk. Ráskó Eszternek pedig hasonlóan sikeres karriert kívánunk, mert bizony van benne potenciál.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére