Mindjárt itt a karácsony, szóval mutatjuk a trendeket

Frisss.hu • 2016. december 11., vasárnap •
Te is ezt fogod hordani, amikor körbetáncolod a karácsonyfád!
Mindjárt itt a karácsony, szóval mutatjuk a trendeket

Nálunk most mindenki megtalálja a kedvére való karácsonyi viseletet. Beszabadultunk pár szombathelyi ruházati üzletbe és egyéb áruházba, hogy megnézzük, a klasszikus norvég mintás cuccokon kívül mi minden várhat ránk idén, a szeretet ünnepén. Előre szólunk, hogy a feltűnést kerülendő csak mobillal fotóztunk:

Nem kellett csalódnunk, mert találtunk világítós csoda pulóvereket. A pingvinesen a hópihék, a szarvasoson a karácsonyfaizzók világítanak, utóbbinál még színváltós is a dolog, pont mint az eredeti.

De találtunk igazi univerzális témát is, például a képen látható unikornis sapit, amit nemtől és kortól függetlenül bárkinek tudunk ajánlani, ahogy a kis csörgőkkel megtoldott kötött sapót is, meg a nadrágtartót hozzá illő csokornyakkendővel.

A gyereket bármikor betolhatjuk egy télapós rugdalózóba, viszont a lányka kategóriában egész édes dolgokra leltünk, helyenként sokkal jobbakra, mint a felnőtt osztályokon. Persze a cukiság és a képzavar itt is játszott egy-két helyen, de nem ez volt a jellemző.

Ékszer fronton is új háború nyílt, a karácsonyfára akasztható gömböt már fülbevalóként is megkaphatjuk, de egy trendi karácsonyi ajándékba adott gyors eljegyzéshez is találhatunk, alkalomhoz illő rénszarvasos gyűrűt.

A végére hagytuk a két kedvencet, az egyik ez a kezeslábas pizsama, ami bármelyik csajnak jól állhat. A másik pedig az "átsimogatható" flitteres cuccok, ahol a kis flitterek kétszínűek és állástól függően két különböző képet adnak.

közösség

további frisss

lap tetejére