Mindent a vendégért!

Tóth Eszter • 2016. október 14., péntek •
Ez a pár macskákat és rengeteg csokit kért a hotelszobába. Megkapták.

Bizonyára nektek is megfordult már a fejetekben egy pizza rendelésnél vagy egy szobafoglalásnál, amikor elértek az „Egyéb megjegyzés” mezőhöz, hogy igenis kellene valami jópofa dolgot kérni. Hátha…

Egy amerikai férfi úgy gondolta, hogy megpróbálkozik a dologgal, és felesége kedvenceit kérte a szobába; egy doboz csokit és egy macskát. „Kérhetnék egy doboz csokit életem szerelmének? Ezen kívül egy macska is jól jönne” – olvasható a férfi által kikopizott szövegen.

A louisianai Hotel Garden Inn komolyan vette a kérést, és az érkező vendégeket egy csomó édesség és egy idióta macskás kép várta a hotelszobában. „Köszönjük, hogy a hotelünket választották! Reméljük, hogy tetszik ez a kis ajándék, ha bármi másra szükségük van még, jelezzék nyugodtan!” – állt a gyöngybetűkkel írt üdvözlőkártyán.

A nő vidáman pózolt az ajándékokkal, a fotót pedig már több, mint húszezren látták

Én egyszer egy nyakkendős menyétet kértem rajzolva a pizzásdoboz belsejére, de amikor megkaptam az ételt és felbontottam a dobozt menyétet nem találtam. Nektek volt már bármilyen extra kérésetek hotelek vagy éttermek felé? Teljesítették? 

via: rare.us

közösség

további frisss

lap tetejére