Húsvét a Frisss FM-mel: Tojásvadászat és élő műsor

SzR-TT • 2015. április 06., hétfő •
A kicsiket nagy tojásvadászat, mesesarok, lufihajtogatás, kézműves foglalkozás, ügyességi játékok, a felnőtteket sétáló-kvíz és kézműves vásár várta a Kámoni Arborétumért Egyesület és a Frisss FM közös, húsvéthétfői rendezvényén. A rádió biztosította a 977 csoki tojást, a Frisss FM-es ajándékokat, így a nyakba akasztható különlegességeket, és a bögréket is. A nagycsaládosok számára 100 húsvéti kalácsot ajánlott fel a Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft. Az arborétum bejáratánál még délután 3 órakor is hosszú sorok vártak a belépésre. A Frisss FM sikeres élő műsorát több mint ezren élőben hallgathatták a helyszínen.
Húsvét a Frisss FM-mel: Tojásvadászat és élő műsor

18 óra - Bezárt az Arborétum, mintegy 300 család, azaz kb. 1250 ember vett részt a húsvéthétfői családi programon. 

17 óra 30 perc: Mindkét főszervező, a Kámoni Arborétumért Egyesület és a Frisss FM képviselője is azt mondja, hogy a sikeres együttműködést folytatni kell, a tervek között szerepel a jövő évi újabb közös húsvéti rendezvény. 

17 óra - Magyar József, a Kámoni Arborétumért Egyesület elnöke a Frisss FM-nak és a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta: Az idei jubileumi alkalom, hiszen immár tizedik alkalommal rendezzük meg a húsvéthétfői családi rendezvényünket. Az első öt esztendőben izgulhattunk, hogy jó idő legyen, de amióta a látogatóközpont működik, már nyugodtan hirdetjük a programjainkat, hiszen kedvezőtlen időjárás esetén is lebonyolíthatjuk valamennyi tervezett eseményünket. A 27 hektáros Arborétum bizonyos területeit jelöltük ki a gyermekprogramok megrendezésére. Mindenki mosolyogva érkezett, és bízunk benne, hogy így is távozik majd. 

16 óra 30 perc: Giczi Zsanett, a Kámoni Arborétumért Egyesület elnökségi tagja arról tájékoztat, hogy a kicsik, vagyis az óvodáskorúak folyamatosan kereshetik még a tojásokat, ám a nagyok számára már kétszer is nagy sikerrel bonyolították le a tojásvadászatot. A vetélkedők, a lufihajtogatás, a tombola, a kézművesvásár pedig folyamatosan zajlik, akárcsak a mesesarokban a mesenézés. Giczi Zsanett honlapunknak nyilatkozva hozzáteszi, hogy a tavalyi kétszáz gyermekes rekordot idén biztosan megdöntik, hiszen a Frisss FM-mel való együttműködésnek köszönhetően már ezekben a percekben több a kilátogató, mint tavaly.  

16 óra: A főszervező képviselője frisss adattal szolgál: immár 210 család, azaz kb. 800 ember tölti szabadidejét az Arborétumban. 

15 óra 30 perc: Indul a második nagy tojásvadászat, egyre több család csatlakozik a Kámoni Arborétumért Egyesület és a Frisss FM közös rendezvényéhez. 

15 óra: A pénztáros arról tájékoztatja e sorok íróját, hogy már 120 család, azaz kb. 500 ember tartózkodik az Arborétumban.
Kiss Gabriella családjával, párjával és három apró csemetével érkezett. Az anya és apa mellett a 4 éves Péter, a 2 éves Emma és a 2 hónapos Bence (is) a Frisss FM-et hallgatva értesültek a hétfő délutáni rendezvényről és - mint mesélik - nem kellett nagy rábeszélés, hamar felkerekedtek és most már vidáman próbálják ki a gyerkőcök a kézműves játékokat, de már az első tojáskeresésen is túl van a legkisebb fiatalember. 

14 óra 30 perc: Indul az első nagy tojásvadászat, mintegy 50 család, azaz kb. 200 ember, tehát hozzávetőleg 100-120 gyermek vág neki a tojáskeresésnek. Kicsik és nagyok egyaránt versengenek, a szervezők közel ötszáz tojást rejtettek el az első körben.  

14 óra - A Kámoni Arborétum kapui kitárulnak, hosszú sorok várnak a kasszánál, hogy beléphessenek és részt vehessenek a húsvéthétfői családi rendezvényen. A Frisss FM is megkezdi élő adását, a műsorvezető Farkas Benjámin, a technikai hátteret Bősze Zsolt gyártásvezető biztosítja, ifj. Tárnai Tamás pedig elkészíti élete legjobb felvételeit. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére