Mészöly: elszántak vagyunk, a Honvéddal is felvesszük a versenyt!

SzR-haladas.hu • 2017. április 08., szombat •
A tabella 2. helyét elfoglaló kispestiek látogatnak ma este a szombathelyi zöld-fehérek ideiglenes otthonába, Sopronba. A két csapatot 3 helyezés és 9 pont választja el egymástól.
Mészöly: elszántak vagyunk, a Honvéddal is felvesszük a versenyt!

Ma este folytatódik az OTP Bank Liga. A 25. forduló előzményeit böngészve elmondható, hogy Marco Rossi piros-fekete csapata az idei öt bajnokijából hármat megnyert, egy alkalommal döntetlenre végzett egyszer pedig vereséget szenvedett. Legutóbb a bajnoki címvédő Ferencvárost győzte le 2-1-re. 

A haladas.hu weboldalon megjelent összefoglalóból kiderül, hogy a kispestiek mellett a Hali is jól szerepel, a Vasas elleni idegenbeli 3-2-es siker után egy hete a Mezőkövesdet győzték le a zöld-fehérek 4-2-re. Két meccsen hét gólt szereztek a vasiak, ebből az ausztrál David Williams hármat vállalt. Ősszel Sopronban 1-1-gyet játszott a két csapat, a Bozsik-stadionban 2-1-re nyertek a hazaiak.

Az egyik legjobb formában lévő együttest fogadjuk, remek futballisták alkotják keretüket. Bombaerős a támadószekciójuk, Eppel, Lanzafame, vagy a Fradi ellen gólt szerző Zsótér kiváló játékos. A Honvéd sikereivel bejelentkezett a bajnoki címért, úgyhogy már csak ezért is kőkemény meccs vár ránk. Ugyanakkor nekünk is van mire építenünk, legutóbbi két meccsünket hét gólt rúgva megnyertük: kellő önbizalommal léphetünk pályára. Igaz, még mindig nem szereztük meg a biztos bennmaradáshoz szükséges pontokat, tehát nem dőlhetünk hátra. Megjegyzem, akkor sem fogunk, ha már meghúzták alattunk a vonalat. A fiúk elszántak, szeretnék felhívni magunkra a figyelmet, eredményesen és jó futballal kirukkolni. Szeretnénk megmutatni, hogy bármely csapattal, így a Honvéddal is felvesszük a versenyt – fogalmazott a klub honlapjának Mészöly Géza.  

A zöld-fehéreknél Funsho Bamgboye, Ezequiel Calvente, Rózsa Dániel, Németh Márió, Jánvári Gábor sérült, Halmosi Péter eltiltott. 

A várható kezdő: Király – Polgár. Wils, Jagodics, Devecseri – Iszlai, Kovács, Jancsó – Mészáros, Williams, Rácz. 
Csereként Gyurján, Schimmer, Hídvégi, Bosnjak, Kiss T., Kiss B. és Gajdos jön számításba.

A 18 órakor kezdődő mérkőzésre érdemes időben elindulni, mert útépítés miatt akár 30 perccel meghosszabbodhat a Sopronig tartó menetidő.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére