Megválasztották a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnökségi tagjait

frisss.hu fotó: vs.hu • 2016. április 13., szerda •
Eláruljuk, kik kerültek be a vezetőségbe.
Megválasztották a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnökségi tagjait

Az alábbi közleményt kapta szerkesztőségünk, amit változatlan formában közlünk.

Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnökének nyilatkozata:

2016. április 11-én Szombathelyen tartotta a Megyei Kézilabda Szövetség évi rendes küldött közgyűlését, egybekötve az MKSZ május 20-ra kitűzött küldött közgyűlésével, a megyei illetőségű MKSZ tagok (versenyző nem NB-s tagok és a nem versenyző tagok) által és közülük választandó megyei küldött megválasztásával.

A nevezett megyei küldött közgyűlésen választották meg az öttagú elnökséget és a három tagú felügyelőbizottságot. A megyei szövetség tisztségviselőinek megválasztása az MKSZ szabályzatainak, annak előírásainak figyelembe vételével történt.

Nyílt szavazással, ellenjelölt nélkül választottak elnököt, alelnökként választották Mákos Csabát, a GM lengyelországi fejlesztő üzemének vezetőjét. Továbbá elnökségi tagként választották Gagyi Leventét, a Vas Megyei Önkormányzat Civil és Nemzetiségi Kapcsolatok Bizottságának elnökét, Miskei Balázst a Büki TK intenzív sportág fejlesztési programjának vezetőjét, valamint dr. Szajlai Mónikát, aki határozott kérésemre vállalta az elnökségi tagságot, a sportág korábbi aktív művelője, és budapesti lakos révén jelentősen megkönnyíti az MKSZ-el való közvetlen és személyes kapcsolattartást.

A megválasztott elnökségi tagokkal személyesen egyeztettem a megválasztásuk előtt, és kértem fel őket az általam tavaly kezdeményezett intenzív megyei sportág népszerűsítő program támogatására, társadalmi munkában.

A megyei küldött választása az MKSZ küldött választó gyűlésére a kijelölt tagszervezetek által és tagszervezet megjelölésével történt, az MKSZ előre meghatározott előírása szerint. A helyszínen jelölést senki sem adott le, ezért a levezető elnök tett javaslatot szokásjog alapján az MKSZ tag nyilvántartásában az 58. sorszám alatti bejegyzett Haladás VSE küldöttként történő jelölésére és megválasztására. Az MKSZ küldött közgyűlésén résztvevő személyt a Haladás VSE fogja a későbbiekben megnevezni. Tájékoztatásul a következő Vas megyei illetőségű MKSZ tagszervezet bejegyzési sorszáma: 146.

Farkas Ágnes

 Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke

2016. április 13, Szombathely  

közösség

további frisss

lap tetejére