Megünnepeltük a nőnapot a Hooligans együttessel is

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 12., vasárnap •
Csipa betegen tolta végig a bulit, Endi pedig igazi energiabombaként püfölte a dobokat.
Megünnepeltük a nőnapot a Hooligans együttessel is

Nőnapra voltak, akik virágcsokrot kaptak, mások pedig koncertjegyet, hiszen Magyarország egyik legismertebb zenekara, a Hooligans lépett fel az Agora Művelődési és Sportház színpadán.

Sajnos Csipa, a zenekar énekese nem volt épp csúcsformában. A frontember ugyanis betegen vállalta a fellépést, de becsületére legyen mondva, hogy kiválóan nyomta a le a két órás bulit.

Egymás után csendültek fel az együttes 21 évének legnagyobb slágerei: Küzdj az álmodért, Szabadon, Idegen. Ráadásul nem szűkölködött a látványelemektől sem a koncert. Óriási kivetítő, füstgép emelte a műsor színvonalát. A felvételek között pedig kemény betétekkel kedveskedtek a srácok a rajongóknak.

Az este egyik üde színfoltja a Játszom dalhoz volt köthető, amelyet először felturbózva adtak elő a srácok, majd a jól megszokott album változata is felcsendült.

Az este pedig a Királylányokról szólt, elvégre őket jöttek köszönteni a banda tagjai. Endi a szombat esti koncerten óriásit alakított, eszméletlen jól verte azokat a dobokat. Nem csoda, hogy a csajok nehéz szívvel vették tudomásul, hogy a két órás zenei utazás pár röpke pillanatnak tűnt.

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére