Megújult forma, színesebb tartalom: itt az új Hali-weboldal

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 06., szerda •
Már élesben működik a zöld-fehérek új honlapja, a haladas.hu.
Megújult forma, színesebb tartalom: itt az új Hali-weboldal

A hamarosan centenáriumához érkező szeretett klub, a Haladás VSE, de a 2017 nyarára elkészülő multifunkcionális sportcsarnok, illetve az UEFA IV-es stadion építése, valamint a Szombathelyi Switelsky-Haladás kiváló szereplése is indokolja az új, impozáns zöld-fehér weblap megjelenését – ezt Puskás Tivadar polgármester hangsúlyozta a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. és a  Szombathely Megyei Jogú Város által megrendezett szerdai háttérbeszélgetésen.


A polgármestertől azt is megtudtuk, hogy a stadion-beruházás jó ütemben halad, az építkezést pedig folyamatosan készülő film is megörökíti. 

A sajtó képviselői előtt bejelentették, hogy az új, már élesben működő honlap három részből áll: természetesen a Szombathelyi Switelsky-Haladás futballcsapata kapja a legnagyobb felületet, de megjelennek a Haladás VSE szakosztályainak aktuális hírei, valamint a Haladás Sportkomplexum beruházásáról szóló legfrissebb információk is. 

Minden sportrajongó egy helyen, egy honlapon értesülhet a zöld-fehér hírekről – ezt már Tóth Miklós, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője mondta, aki azt is elárulta, hogy több hónapos munka érkezett el új szakaszához azzal, hogy az új honlap, a letisztult forma, a színesebb, szórakoztatóbb tartalom bemutatkozhat, ezzel is a minden információra éhes zöld-fehér drukkereket szolgálva. 


Horváth Norbert, a Haladás VSE ügyvezető elnöke a háttérbeszélgetésen a klub szakosztályainak életéről beszélt, mint mondta, nagyon fontos bemutatni valamennyi zöld-fehér élsportoló eredményét, emellett a honlap részét képező webshop és a negyedéves kiadvány megjelenését is kiemelte. 

Dr. Szondy Szilvia, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az integrált honlap bemutatása során elmondta, hogy mivel mindenkit nagyon foglalkoztat, hogyan áll a Haladás csapatának felkészülése, a sportkomplexum építése, de a HVSE különböző szakosztályainak működése is, ezért gondolkodtak közös honlap működtetésben.  

Hozzátette: a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. közzétett minden információt a honlapon, ami a beruházással kapcsolatos. 
Az ügyvezető azt is megígérte, hogy mindhárom aloldal folyamatosan fejlődik és színesedik az aktuális információkkal. 

Miközben Puskás Tivadar, Tóth Miklós, Horváth Norbert és dr. Szondy Szilvia az új honlapról beszélt, Pum András, a www.haladas.hu felelős szerkesztője prezentálta az új tartalmi és dizájnelemeket.    

A beszélgetés végén Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke reményét fejezte ki, hogy tartalmilag is fejlődik majd a honlap és egyszer majd ,,minden zöld-fehér lesz”.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére