Megújult a JYSK áruház Szombathelyen

[x] Fotó: JYSK/Hornyák Emőke • 2016. november 25., péntek •
A szombathelyi JYSK áruház a hálózat egyik legnagyobb forgalmú és vevőszámú üzlete. A folyamatosan növekvő látogatottságnak, így a hozzájuk betérő vásárlóknak köszönhetően szükségessé vált, hogy a 9 éve nyílt, jól megközelíthető helyen lévő üzlet, kibővüljön és megújuljon.
Megújult a JYSK áruház Szombathelyen

Az új, 110 m²-rel nagyobb áruház búcsút intett a kényelmetlen, szűkös környezetnek.

„Nagyszerű érzés, hogy sokkal jobb körülmények között fogadhatjuk a vásárlókat. Jóval több helyünk és korszerűbb tárolóegységeink vannak, így mindenki számára könnyebb lesz az eligazodás és a termékek áttekintése. Ez mindannyiunk számára előnyös lesz, és a vásárlók jó élményeket szerezhetnek nálunk. Ráadásul mindezt gyakoribb, heti kétszeri áruszállítással tudjuk már biztosítani, még jobban növelve ezzel a termékek elérhetőségét” – hangsúlyozza Németh Tibor üzletvezető.

Az áruházért felelős Mester Zsuzsanna területi vezető nagyon elégedett a megújult szombathelyi áruházzal.

„ Az eladótér bővítésével egyben az eladók száma is gyarapodott, így még több vásárlót tudnak kiszolgálni a jól megszokott udvarias módon. Vásárlóink és dolgozóink számára egyaránt sokat jelent, hogy az áruház hatékonyabb és kellemesebb hellyé vált. A vásárlók hamarosan újra felfedezhetik a megújult JYSK-öt, és meggyőződésem, hogy nagyon kellemes meglepetésben lesz részük az új áruházban” – vélekedik.

JYSK – Szombathely:

10 dolgozó
Több mint 1000 m²-es eladótér
Cím: 9700 Szombathely, Varasd u 6.

A JYSK CSOPORT skandináv gyökerekkel rendelkezik: első üzlete Dániában nyílt meg 1979-ben. Ma több mint 2400 áruháza és 20000 alkalmazottja van 44 országban. Németországban és Ausztriában Dänisches Bettenlager az áruházak neve – a világ többi részén pedig JYSK. A JYSK CSOPORT célja, hogy a világ minden pontján jelen legyen, egy jó ajánlatot kínálva mindenkinek. A JYSK CSOPORT alapítója és tulajdonosa Lars Larsen, aki a Bolia.com, az IDEmøbler, az ILVA és még néhány más vállalat tulajdonosa is. A LARS LARSEN CSOPORT éves forgalma 3,4 milliárd euró.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére