Megszorongatta a bajnokot a Haladás

Frisss - fotó: Tóth Arnold • 2017. április 25., kedd •
A 2017-es esztendőben már harmadik alkalommal csapott össze a győri és a szombathelyi zöld-fehér együttes.
Megszorongatta a bajnokot a Haladás

Hosszabb szünet után ismét pattogott a labda az élvonalbeli futsal bajnokságban. A felsőház rájátszásának 3. fordulójában a Rába ETO ellenfele a Swietelsky-Haladás VSE volt. A vendégek azzal a céllal érkeztek a Rába-parti városba, hogy meglepjék a bajnokaspiránst, amely az eredményt látva elmondható, hogy sikerült.

Támadólag léptek fel a szombathelyiek, ez pedig nem igazán feküdt a győri csapatnak. Két vendég helyzetre két hazai gól volt a válasz. Először saját térfelén vesztett labdát a Hali, Juanra pedig okosan emelt a hálóba, majd a 12. perc végén Seidler is betalált Sásdi kapujába. Halmos Máté a hajrában még szépített, de az utolsó szó a hazai támadóké volt.

A fordulás után folytatódott az élvezetes, pörgős és kapura is veszélyes játék. Mindkét hálóőr több bravúrt is bemutatott, majd Horváth Péter, a szombathelyiek csapatkapitánya megszerezte a Haladás második találatát. Hiába zárkózott egy gólra a Hali, mert a Győr légiósai - Seidler vezetésével - növelték a különbséget. A végén még Öreglaki is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel pontot téve egy remek mérkőzés végére.

 

Rába ETO - Swietelsky-Haladás VSE
6-3
(3-1)

Haladás: Sásdi, Gyimesi, Matyi (kapusok) - Horváth P., Gyurcsányi, Németh E., Vidák, Gyenese, Bencsik, Hajmási, Öreglaki, Sipos G., Halmos M., Németh P.
Vezetőedző: Turzó József
Gólszerzők: Seidler (4), Juanra, Drahovsky, illetve Horváth P. , Halmos, Öreglaki.

közösség

további frisss

lap tetejére