Megnyílt a Tally Weijl szombathelyi üzlete

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. december 21., hétfő •
Akciókkal várják a vásárlókat karácsonyig.
Megnyílt a Tally Weijl szombathelyi üzlete

Ha most visszagondolunk, az év elején még szinte semmit nem tudtunk a Savaria Plázával kapcsolatos változásokról, amelyek ugyanakkor sokakat érdekelnek, sokak vásárlási szokásait befolyásolják és most karácsonykor vélhetően sok szombathelyi arcára csalnak majd mosolyt. Először tulajdonos váltásról számoltunk be, azzal a szenzációval, hogy a H&M a Plázában nyit majd üzletet. Novemberben egy sor új, népszerű üzlet Plázába telepedéséről tudtunk pontos adatokat közölni. Ebben a sorban az idei utolsó nagyágyú, a Tally Weijl is megnyitott pénteken.

A 100 négyzetméteres exkluzív üzlet éppen a huszadik Magyarországon. Nemzetközi szinten 46 országban találkozhatunk Tally Weijl-lel, és ha ehhez hozzátesszük, hogy az egészet egy házaspár 1984-ben, egy garázsban kezdte el biztosíthatjuk magunkat, hogy valamit nagyon eltaláltak a svájci márkánál.

A kizárólag hölgyeknek kínált divatos ruhákra és cipőkre jellemző a cég arc poetica-ja, mely így szól. „Ez több, mint egy márka, ez egy életstílus.” Ahogy a Tally Weijl szombathelyi üzletének ügyvezetőjétől megtudtuk, jelenleg két stílusra fókuszál az ünnepi ajánlat. Az egyik az elegáns, ami elsősorban champagne  bordó, és kék színekben jelenik meg, a másik az úgynevezett casual, azaz hétköznapi stílus.

Természetesen akciókkal várják ünnepek előtt a vásárlókat, a pulóvereket, kabátokat akár féláron is megkaphatjuk, ha időben érkezünk.

A Tally Weijl Szombathely minden nap 10-20 óra között tart nyitva, a két ünnep között is.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére